24 Ağustos 2012

Altın Oranla Yaratılmış !


“Halkın ‘110 milyon yıllık fosilin sokağın ortasında, plastik kutuda nasıl sergiliyorsunuz? Bilimsel raporlarınız nerede?’ sorusu üzerine, sergi sorumlusu olduğunu söyleyen şahıs, fosilleri özel koleksiyonculardan topladığını...” Doğru. Her yerde var özel koleksiyonlarda, sertifika alıyorlar. Dünyada on binlerce fosil sergisi yapan, evinde fosil biriktiren koleksiyonerler var. “…bunu parası olan herkesin yapabileceğini söyledi.” Doğru. Her yerde de satılıyor fosiller, her yerde. Bir dolara, üç dolara, beş dolara, on dolara her yerde satılıyor. “Bunun üzerine tartışmaya katılan bir yurttaş; bu kadar değerli olduğu iddia edilen hiçbir fosilin…” Manevi değeri olabilir, her yerde satılıyor.


 Bebek’te sahil boyunca fosil dolu. Bilimsel rapor istiyorsan alalım diyoruz, üniversiteden alalım. Sertifikada zaten bu yazıyor; fosilin yaşı, ne kadar yıllık olduğu. Detaylı olarak anlatıyor nerede bulunduğunu, nasıl olduğunu. Dünyanın her tarafında var. Şimdi, siz iki türlü konuşma yapıyorsunuz. Burada samimiyetsizliğiniz ortaya çıkıyor. Allah ayağınıza dolandırıyor. Hem “fosiller sahte” diyorsunuz, hem de “110 milyon yıllık” diyorsunuz, “değerli” diyorsun. Madem sahte nasıl değerli oluyor? “Havlulara sararak çantalara gelişigüzel konulduğu görüldü” diyor. Mesela ondan bile rahatsız olmuş, rencide olmuşsunuz. Sahte fosile ne olur ki; tahtaya da koyarsın, kamyona da koyarsın. Niye tedirgin oluyorsun? Gerçek olduğundan eminsin, kıyamıyorsun. “110 milyon yıllık” diyor yengem zaten orada. Öyle bir konu yok.


Bilimden korkuyorsunuz, gerçekten korkuyorsunuz. Bu akıl mı? Şu mantık mı? Koskoca insanlar! Ne konuştuğunuzdan haberiniz olması gerekir. Diğer yazılarda da aynı şeyler; eminler fosillerin gerçek olduğundan. Sadece fosillere yapılan muamelenin daha nezaketli olmasını istiyorlar. Ayıp ayıp, hiç doğru değil yaptıklarınız, inşaAllah. Açıkça darmakeşan olmanın verdiği utanç içindesiniz, mahcup oldunuz. Bilmiyordunuz fosillerin bu kadar çok olduğunu. Benden duydunuz, haberiniz bile yoktu. 400 milyon fosil olduğunu biliyor muydunuz siz? Bilmiyordunuz. Her yerin fosil kaynadığını biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz.


 Sizi yıllarca tabiri caizse dolduruşa getirdiler, siz de ona kandınız. Sonra gerçek olmadığını anlayınca da çok utandınız, küçük düştüğünüzü hissettiniz; onun acısıyla çocuk gibi çırpınıyorsunuz. Oyuna getirdiler sizi. Bilimsel görünümü altında oyuna getirdiler. Bir proteinin tesadüfen olması mümkün değil. Her yerde bir mükemmellik hakim. Hiçbir fosilde anormal bir yapılanma görmüyoruz. Altın oranla yaratılmış, matematik düzgünlükte, mükemmel bir yapılanma görüyoruz.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "10 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder