01 Nisan 2013

Türkiye Müthiş Demokratik Bir Çizgiye Doğru Gidiyor!


Özerklik istemenin kökeninde, federasyon istemenin kökeninde, daha önce iddia edilen Ergenekon terör örgütünün çakalları Güneydoğu’daki kardeşlerimizi çok ezdiler, onurlarına, şereflerine yönelik saldırılarda bulundular, kendi kafalarınca aşağılamaya çalıştılar kardeşlerimizi. Onlar da bundan çok mutazarrır oldular, acayip sıkıldılar, çok bunaldılar. Ve bilinçaltlarına bu beladan bir kurtulma, yani ne olursa olsun kurtulma düşüncesi yerleşti, bir kısmına. Yoksa PKK’ya gönül verdiklerinden değil. Bu pislikten nasıl kurtulabiliriz diye düşündürler, kurtulamadılar hakikaten. Çok uğraştırdılar. O devirden kalma bir sıkıntı, bir bunaltıdır o. Şu an AK Parti iktidarında hem saygı görüyorlar, hem sevgi görüyorlar, hem her şey şeffaflaştı. Öyle faili meçhuller, işkenceler, şunlar bunlar yok artık. Dolayısıyla ayrılmak isteyen insanların mantığı kalmadı. Çünkü ızdıraptan ayrılmak istiyorlardı.

 Mesela Allah vermesin, bir adamın eli çok acıyorsa, şiddetli ağrıyorsa bazen çılgınlık eder elini kestirir ameliyatla. Onlar da öyle, belandan öyle kurtulacaklarını düşündüler. Belanın anlamı kalmadı. Bela gitti, ızdırap gitti. Ve Türkiye müthiş demokratik bir çizgiye doğru gidiyor. Özgürleşti, ferahladı, herkese sevgi saygı var. Millet üstünlüğü esas oldu. Eskiden milleti kaile almıyorlardı, bir kısım tipler. Milleti hâşâ adam yerine koymuyorlardı. Kendilerini üstün görüyor, üst perdeden bakıyorlardı. Bu kara, kötü günler gittiğine göre, artık kardeşlerimizin de rahat olması lazım. PKK da, artık o komünist hırsından vazgeçsin, o kafadan vazgeçsin. Bütünlük ferahlık verir. Sosyal adalet ferahlık verir. Mehdiyet’in demokrasi anlayışı, ferahlık anlayışı, eşitlik anlayışı, sevgi, muhabbet anlayışı her türlü ideolojinin çok çok üstünde. Kıyası kabil değil. Ve son derece samimi ve süratli netice alacak bir sistem. Onun için Mehdiyet’e gönül bağlayacak hepsi. Mehdiyet’in dışında bir yol olmaz. İttihad-ı İslam’ın dışında bir yol olmaz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder