10 Nisan 2013

Gayrimüslim Katliamı Çok Büyük Ahlaksızlık Olur !


Gayrimüslim katliamı, akıl almaz kepazelik olur, çok büyük ahlaksızlık olur. Türkiye zaten öyle bir şeyde kesin tavrını koysun. Çok büyük bir ahlaksızlık olur sureti katiyede. Ne gayrimüslimlerin, ne Alevilerin kılına dahi dokunulmaması lazım. Sakın öyle bir terbiyesizlik kimse yapmaya kalkmasın. Ama cinayete karışmış adamlar falan varsa, onları yargılasınlar. Hepsini tutuklayabilirler. Tabii hayvan gibi muamele yaparak değil. Makul normal kurallarla tutuklasınlar. Bütün katilleri tutuklasınlar. Onları hapsedebilirler, neyse cezaları yargılasınlar. Oturup katliam, o çok büyük münasebetsizlik olur. Tutuklama makul tutuklasınlar, yargılasınlar hapsetsinler. İsrail de garanti versin, Türkiye de garanti versin, Rusya da garanti versin. Muhaliflere de uyarı göndersinler. Muhalifler zaten, Türkiye uyarırsa felç olurlar, öyle anormal hareket yapamazlar.

Türkiye’nin izin vermediği bir şey yapmaları mümkün değil. Tabii ki İslam ağırlıklı bakış açısı olacaktır Suriye’ye, normal zaten öyle olması gerekiyor. Ama katliam falan rezalete hiç gerek yok. Sessiz sakin Esad’ın bütün akrabalarına hepsini kim varsa onları alsınlar. Ama katilleri hiç alıp götürmeye gerek yok. Onlar tutuklanacak, onların çözümü yok. Esire de nezaketli muamele yapılır. Esir alındıysa, tutuklandıysa böyle yerlerde sürüklemeler, işkence yapmalar dövmeler falan ahlaksızlık olur. Esir olmuş, teslim olmuş adam artık. Şamata yapmaya gerek yok. Tutuklarsın hapsedersin. Cezası neyse versinler. Ama yaygın idamlar falan buna müsaade etmesin, ne Türkiye, ne İsrail, ne de Rusya. İdam cezasıyla cezalandırma olmaz.

 Çünkü bu olacak iş değil. Alevilere karşı çok şefkatli, Hıristiyanlara karşı çok şefkatli, koruyucu özel önlem alsınlar. Sakin sesiz hemen hükümeti kursunlar, konu bitsin. O şekilde, inşaAllah. Ama çıkarsınlar Esad’ı. Karısı özellikle, yazık o kadına. Gencecik kız o, çocuk falan. Kadın masum ne alakası var onun içine sokacaksın? Türkiye, İsrail müsait şu an, beraber götürüp konuşsunlar. Ortalık hemensakinleşir. Yani Türkiye’nin açıklaması önemli olur, İsrail’in açıklaması önemli olur. Orada Ali kıran baş kesen, böyle kendi kafalarına göre hareket edemezler, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder