06 Nisan 2013

Müslümanların Birbirlerine Yardımcı ve Kardeş Olması Çok Önemli !


Şeytandan Allah’a sığınırım. Zariyat Suresi 39. ayet: “Fakat o, 'bütün kişisel ve askeri gücüyle' yüz çevirdi ve: ‘(Bu,) Ya bir büyücü veya bir delidir’ dediler” diyor. O devrin Mehdi’si olan Hz. Musa (a.s)’a. “Bunun üzerine, Biz onu ve ordularını yakalayıp denize attık;” diyor. Deccallerin arkasında hep ordular olur.

Türk ordusunun dışında bakıyoruz, dünya ordularının büyük bir bölümü zalim, gaddar ve acımasızlar. Bak, Suriye’de Müslümanları mahvedenler Suriye ordusu. Rusya’da daha önce katliam yapanlar Rus ordusuydu. Çin’de Çin ordusuydu. Deccalın arkasında hep ordular olur, deccaliyetin ana gücüdür ordular. Bak, deccal için diyor ki; “Fakat o, 'bütün kişisel ve askeri gücüyle' yüz çevirdi ve:” Hz. Mehdi (a.s)’a ne diyor? Hz. Musa (a.s)’a diyor ki; "(Bu,) Ya bir büyücü veya bir delidir" dedi. Hep Mehdi’lere deli iftirası atılır. “Bunun üzerine, Biz onu ve ordularını yakalayıp denize attık;” Allah deccaliyeti yok ederken, deccalın ordularını da yok ediyor. Çünkü deccalin ordusu yıkılmazsa, deccal yıkılmış olmuyor. Allah onun için ordularını içten yıkıp, mahvediyor Allah. Felç ediyor. Deccal orduları Müslümanlardan nefret eder, üstten bakarlar. Kendilerini büyük görürler, azametli görürler ve çok acımasız ve sadisttirler. Allah’a düşmandır deccal orduları. Haşa, Allah’tan nefret ederler, haşa. Resulullah (s.a.v)’i hiç sevmezler deccal orduları. Onun için Müslümanların iyi olması için, Müslümanların birbirlerine yardımcı olması, kardeş olması çok önemli. Deccal ordularına karşı mağlup olmamaları için, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder