06 Nisan 2013

Büyüme İstiyoruz,İttihad-ı İslam'ı ve Türk-İslam Birliği'ni İstiyoruz !


Vatanın bölünmesiyle ilgili hiç kimseden en ufak bir ifade duymak istemiyoruz. Allah vermesin. İmam dahi istemiyoruz. Ama benim gördüğüm bu yönde bir gelişme var gibi görünüyor. İttihad-ı İslam olduktan sonra, Türk-İslam Birliği olduktan sonra Rusya da, Çin de bizlerle iç içe olursa, Ermenistan bizlerle, Suriye bizlerle, İsrail bizlerle, Filistin bizlerle, Fas, Tunus, Cezayir bizlerle canız, kardeşiz. Çok güzel bir dünya, 70 yıl kadar falan kardeşçe çok güzel yaşayacağız. Sonra yeniden bir bozulma başlayacak. Ve arkasından kıyamet kopacak. Kıyametin hemen eşiğindeyiz. Bir adım sonra kıyamet. Her şey Allah’ın elinde olduğu için, Allah her şeyi değiştiriyor. Allah, PKK’yı da etkisiz hale getirdi, başkalarını da etkisiz hale getiriyor. Mesela Suriye deccalini Allah ortadan kaldırdı, ezim ezim eziyor Cenab-ı Allah, elhamdülillah. Birçok kişiye hidayet veriyor.

Vesile oluyoruz, inşaAllah. Mühim olan benim anladığım, ben İttihad-ıİslam’ı istiyorum, Türk-İslam Birliği’ni. Bunun aksi bir şeyi hiçbir şekilde kabul etmem. Türkiye’yi böldürmem, yeni yeni isimler taktırtmam. Böyle olduktan sonra bizim kimseyle bir sorunumuz yok. Kimseye karşı da acımasız değiliz. Hep şefkat, merhamet ve sevgiyle. Ama her halükarda muazzam bir teyakkuzla, titizlikle devam edeceğiz dikkate. Bölünmeyi asla ve asla istemiyoruz. Bu yeter mi bölünmeme? Yetmez. Büyüme istiyoruz. İttihad-ı İslam istiyoruz. Türk-İslam Birliği istiyoruz. Biz bu yeterlidir demiyoruz. Bölünmeme, hallettik, tamam. Öyle bir şey yok. Ayrıca İttihad-ı İslam istiyoruz bütün bölgede. Her yerde. Dünya mahvoldu, ekonomik krizle boğuşuyor. Bir ferahlık ve kurtuluş olarak Mehdiyet imdada yetişti, Allah’a şükür. Bizim kimseye karşı kinimiz nefretimiz yok. Hata yapan, yanlış yapan da zaten cezasını çeker. Hukuk var kanun var. Biz ayrıca kimseye ceza vermek niyetinde değiliz, inşaAllah.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder