01 Nisan 2013

Atatürk Süper Güzel Yapmış,Çok Sağlama Bağlamış!


 Özel uğraşılmadıktan sonra dindar pek olmaz ama halk güzel ahlaklı genellikle. Sevecenler, ne bileyim dost canlısı, herkes birbirini seviyor. Filmlerde falan görürdük biz böyle şeyi. Fatoş vardı, Basri vardı böyle. Yani o kültür var hakikaten, neşeliler. Barnie Çakmaktaş modelleri. İyi insanlar, güzel insanlar. Zengin ve güçlü olmaları için gayret etmek gerekir. İttihad-ı İslam’la o da olur. Ama Müslüman’ın başında olacak insanın, iyi insan olması gerekir. Onun için de Cenab-ı Allah Hz. Mehdi (a.s)’ı görevlendirmiş. Öbür türlü, yani böyle aşağılık kompleksi içinde olan bir yobazın, bağnazın başa geçtiğini düşünün; çok tehlikeli, Allah vermesin. Atatürk, rahmetli, süper güzel yapmış, çok sağlama bağlamış. Elhamdülillah,maşaAllah.

“Süleymanlı cemaatine gidip geliyorum. Hz. Mehdi (a.s) konusunda, Süleyman Hilmi Tunahan olduğuna kanaat ettim.” Güzel. Süleyman Hilmi Tunahan Hocamızı Hz. Mehdi (a.s)bilebilirler. Ne var, mahsuru ne? Sevgiden insan mürşidini Hz. Mehdi (a.s) bilir. Ahir zamanda herkes öyledir. Mesela Nurcular Bediüzzaman’ı Hz. Mehdi (a.s) biliyor. Süleyman Hilmi Tunahan’ı öyle. Hatta Necip Fazıl’ı bile sevenleri Hz. Mehdi (a.s) bilir. Hep böyledir, tek tek saymayım.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder