19 Nisan 2013

Anlı Şanlı Şekilde Mehdiyet Tüm İslam Alemine Hakim Olacak !


Hz. Mehdi (a.s) vazifede. Hz. İsa Mesih (a.s)’da vazifede. Ortadoğu Allah tarafından dizayn oluyor. Türkiye halden hale geçiyor, safhadan safhaya geçiyor, bir şeyler oluyor, bir gerginlikler oluyor, bir sakinlikler oluyor. Cenab-ı Allah şekil veriyor dünyaya, hal veriyor, sonunda anlı şanlı şekilde Mehdiyet, bütün İslam alemine hakim olacak. Ne Abdullah Öcalan bunu engelleyebilir, ne Amerika engelleyebilir, ne Rusya engelleyebilir. Tabii Amerika, Rusya derken, bunlara böyle düşmanlıkla, öfkeyle bakmak doğru değil. Amerikan halkı çok sevecen, şeker bir halktır. Ruslar da öyle çok güzel insanlardır, çok kibar insanlardır. Onların derin devletleri yanlış yapıyor, onlara karşı mücadele yapılması lazım. O mücadelenin de, akılcı ve bilimsel yapılması lazım.

Çünkü Amerikan derin devleti, cahil kitlelere karşı iyi operasyona yapar, kendince. Ama bilinçli, kültürlü kitlerere operasyon yapamıyor, Amerikan derin devleti. Mesela Afganistan’da yapıyor hakikaten cahil kitlelere çok kolay oluyor. Irak’ta çok cahil olduğu için çok rahat yaptı. Mesela Saddam “hendek kazın, hendek” diyor. Mesela adam zır cahil. Şimdi bunu yönlendirmek çok kolay oluyor. Ama mesela Türkiye’de anti-Darwinist, anti-materyalist bir yapı var. Türkiye’yi yönlendirmek çok zor, şekillendirmek çok zor. Amerika, Türkiye’yi bükeceğim derken, kendi bükülüyor. Gereksiz bir bükme faaliyeti var Türkiye’de. Yani Amerika’nın öyle bir faaliyeti var. İsrail konusunda tedirgin Amerika. Bir kere İsrail’i, Türkiye’ye emanet etsin. Türkiye, İsrail’i gayet güzel korur.  Yani bu korkusunu atsın.

Ben garanti ediyorum, söylüyorum, Türk Milleti sevgi doludur, şefkatlidir. İran’dan çekiniyorsa, İran’ı da hiza edecek güce sahiptir Türkiye. Yani İran da öyle bir münasebetsizlik yapamaz. Amerika eğer İsrail’in güvenliğini istiyorsa, Türkiye’yi daha çok sevsin, daha çok desteklesin. İran’a karşı, Türkiye’yi güçlendirsin. Ortadoğu’da en güçlü devlet haline getirsin Türkiye’yi. O zaman Türkiye her yere şefkatle sahip çıkar. En makul konuşabileceği, en makul bağlantı kurabileceği insanlar buradadır, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder