04 Nisan 2013

Hz Mehdi (as)'ı Arayalım,Hz İsa Mesih (as)'ı Arayalım !



“Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır” diyor Cenab-ı Allah. Allah Allah. Hz. İsa Mesih (a.s) da belki Kadir gecesinde inecek. Bak “Melekler ve ruh, onda Rablerinin izniyle her bir iş için inerler” diyor Cenab-ı Allah. Hz. Mesih (a.s) da demek ki Cenab-ı Allah’ın izniyle Kadir gecesinde. Hz. Mesih (a.s)’ı arayalım. Kral Mesih’i arayalım. Hz. Mehdi (a.s)’ı arayalım. Hz. İsa Mesih (a.s)’ı arayalım. Seyyidina Hz. İsa Mesih (a.s), İsa ibn-i Meryem. Hıristiyan cemaatlere soralım, diğer cemaatlere soralım. Ondan haber arayalım. Haber alanlar, bir şeyler duyanlar bize bildirsinler. Mormonlardan haber soralım, diğer Hıristiyan cemaatlerden haber soralım. Suriye’den sorun, İsrail’den sorun, Amerika’dan soralım.

 Mormonlar içinde onun gelme ihtimali de yüksek; ona bir bakalım, oralara soralım. Masonlara soralım, Tapınak şövalyelerine soralım. Her yerden haberini araştıralım. Ama zarar vermeden, araştırırken Hz. İsa Mesih (a.s)’ın yerinin bilinmemesi lazım. Yani eğer akıllıca yapacaksa kardeşlerimiz güzel olur. Ama ondan bir haber bekliyoruz artık, inşaAllah, Allah’ın izniyle; vakit tamam, onun için, inşaAllah. Hz. Mehdi (a.s)’dan haber alan, Hz. Mehdi (a.s)’dan da bize haber bildirsin. Hz. İsa Mesih (a.s)’dan haber alan, Hz. İsa Mesih (a.s)’dan da bize haber bildirsin, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder