16 Nisan 2013

Hz Mehdi (as)'ın Tekbir Nidasıyla Ashab-ı Kehf Uyanacaklar,İnşaAllah !


Şimdi Suriye birleşecek diyelim, Irak birleşecek; bunları motive etmek için ne gerekiyor? İman gerekiyor. Darwinist-materyalist Irak, Darwinist-materyalist Suriye, Türkiye’de de Darwinist-materyalist eğitim var; adam sorar, “niye birleşiyoruz?” der. Neden? Ortak bir manevi heyecan olması lazım. Onun için Darwinizmin, materyalizmin ortadan kaldırılması gerekiyor. Kuran mucizelerinin, iman hakikatlerinin anlatılması gerekiyor. Güçlü bir Mehdiyet hareketinin, heyecanının ortaya konması gerekiyor. Metafizik fevkaladeliğin hissettirilmesi gerekiyor. Sen de dedin ki mesela; “Irak, Suriye, Türkiye, hepsi birleşti.” “Allah razı olsun” der adam. Mesela Irak’ta oturuyor, “Türkiye ile Irak birleşmiş, duydun mu?” der. Adamı ilgilendirmez. Adam evinde oturur.

Şu an birleştiğini düşünelim, ne yapar adam? Irak’ta yine gidip adam dolandırıyor, bilmem ne yapıyor. İşine gücüne bakıyor. Muazzam bir manevi heyecana ihtiyaç var. Bir manevi coşku, mucizevi bir heyecana ihtiyaç var. Bu Mehdiyet’le sağlanır. Yoksa sen istediğin kadar birleştir. Mesela her yerden vizeler kalktı, kimi ilgilendiriyor? Kimseyi ilgilendirmiyor. Vize olsa ne olur, olmasa ne olur adama. Mehdiyet’tir. Mehdiyet’e direnmenin alemi yok. Mehdiyet’in mucizeleri, harikaları, Bediüzzaman’ın açıklamalarıyla vurgulanarak, Peygamberimiz (s.a.v) hadislerinde söylenerek olduğunda; bu ortak, mucizevi heyecana sebep olur. Böyle milli, manevi yüksek bir heyecan olmadıktan sonra istediğin kadar birleştir.

Erbakan Hocamın da, rahmetli, D8 faaliyetleri vardı. Birçok İslam Birliği faaliyetleri yapılmıştır, resmi kurum ve kuruluşlar vardır, İslam ülkelerinin birleşmesi için; adamlar yerinden bile kıpırdamıyorlar. Çünkü ruh, elektrik verilemiyor. Sistem var fakat elektrik verilemediği için sistem işlemiyor. Bu elektrik Mehdiyet’in elektriğidir. Manevi elektriğe ihtiyaç var. Yoksa yerinden kıpırdamaz. Kitlevi ölü olarak kalır. Yüz yıldan beri bu söyleniyor. Ancak Mehdiyet’le canlanır, ruh bulur. Diğer bir tabirle neşvünema bulur. Öbür türlü olmaz. Akıl var, yakın var, anlaşılmayacak bir şey değil ki bu. Bilakis bölünmeler artar, Allah esirgesin. İttihad-ı İslam; tamam, bizim idealimiz güzel de, onun zemini nerede, ona bakalım.

Bir imani hareket, imani çalışma… Lübnan’da gençler keyfinde, zevkinde; Irak’ta millet geçim derdinde; Suriye’de Baasçıların eğitimiyle kafaları allak bullak olmuş, Darwinist-materyalist olmuşlar. Türkiye gürül gürül Darwinizme, materyalizme büyük bir darbe indirsin. Okullarda yaratılış dersleri konsun veyahut fosiller gençliğe devlet tarafından gösterilsin. Gençlik eğitilsin. İman hakikatleri, Kuran mucizeleri anlatılsın. Veya bunu yapanlar desteklensin. Büyük bir manevi heyecana ihtiyaç var. Mucizeye dayalı bir heyecan olmadıktan sonra, yüz yıldan beri İslam alemi uyuyor zaten, uykusuna devam eder. Ashab-ı Kehf’i uyandırmak için Hz. Mehdi (a.s) görevlidir. Uyuyan bu Ashab-ı Kehf’i. İslam alemi derin bir uykuda. Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa Mesih (a.s)’ın soluğuyla uyanacaklar. Hz. Mehdi (a.s)’ın tekbir nidasıyla uyanacaklar, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder