19 Nisan 2013

Allah'ın Varlığını,Birliğini Anlatacaksın.İman Hakikatlerini Anlatacaksın !



 Allah'ın varlığını, birliğini anlatacaksın; iman hakikatleri anlatacaksın, Kuran mucizelerini anlatacaksın, Kuran'ın gerçekliğini anlatacaksın, yobazlığın geçersizliğini anlatacaksın; o zaman PKK makul bir çizgiye gelir. Yoksa demagoji ile falan, “hadi gel aslanım, annen sana çorba içirsin” muhabbeti onları etkilemez. Bir de PKK’yı ikna etmek için falan da değil ayrıca o ekipler. Öyle bir şey yok. Kahvehanelerde falan bizim milletimiz var, sokaklarda bizim milletimiz var. Bizim milletimize yönelik bunların konuşmaları. Milletimizin ikna olacak bir yönü yok. Bizim milletimiz zaten makul, sevecen, mazlum bir millet. Yani anarşi ve terörü bizim millet çıkarmıyor ki bizimle konuşsunlar. Biz bölünme istemiyoruz. Bütün olmak istiyoruz. Biz herkesi seviyoruz. Kardeşlerimizi seviyoruz.

İlk insanlara vahşi olduğu, ellerinde baltalar olduğu, ailenin olmadığı, namusun olmadığı, dinin olmadığı öğretiliyor. “Kadın ortaktı, yiyecekler ortaktı; komün hayat yaşıyordu” diyorsun. “Ataların böyleydi, dinsizdi, böyleydi senin ataların” diyorsun. “Senin ataların namus bilmezdi” diyorsun. “Aile, din mevhumları yoktu. Devleti de kabul etmezdi, devlette yoktu” diyorsun. Sonra? Adam da, “seni atalarına davet ediyorum” diyor. “Senin ataların ne yapıyorsa, sen de yapacaksın; bir şey yok bunda” diyor. “Sen atalarının yolundan çıktın. Önce feodal yola girdin, sonra kapitalist oldun. Şimdi iyi ki düzeldin, atalarının yönüne dönüyorsun” diyor. “Ataların gibi olacaksın, sen de dini inkar edeceksin” diyor. “Din evrimle oluştu” diyor adam. “Önce insanlar putlara tapıyordu, sonra tek olsun dediler” diyor. “Hz. Musa (a.s) tek inancı savundu, Hz. Muhammed (s.a.v) de onu beğendi, o da ‘tek olsun İlah’ dedi. Böyle çıktı bu inanç” diyor. Bunun arkasından tabii ki felaket çıkar.

Ama Darwinizm ve materyalizmin geçersizliği bilimsel anlatılırsa, fosiller gösterilirse -milyonlarca fosil var- proteinin yapısı açıklanırsa, bilimsel açıklamalarla Darwinizm ve materyalizm tamamen yok edilirse, Kuran mucizeleri anlatılırsa, iman hakikatleri anlatılırsa, muazzam nurlu bir nesil oluşur, imanlı bir nesil oluşur. PKK’nın içinde de böyle hasta adamlar kalmaz. Konu biter. Öbür türlü olmaz. “Silahını bırak da gel” falan bunlar... Asıl silah kafasındaki değil mi onun? Komünistliği değil mi? Marksistliği, Leninistliği değil mi? Asıl silah o. Silah zor mu? Gittiği yerde beş dakikada bulur. Bir de gönderdiğin yerleri de batıracak adamlar bu sefer. Mesela Barzani'nin yanına gönderecekler. Barzani'nin etrafındaki insanlar yine namazında, niyazında adamlar. Onları da zehirleyecek adamlar. Onları da komünist yaparlar. Barzani'yi de mahvederler. Barzani'yi, boğar öldürürler adamı. Beş dakikalık işi var adamın, Allah esirgesin. Etrafındakileri de dinsiz, imansız, Marksist yaparlar. Ondan sonra onların silahlarını bölüşürler. Al sana yüz bin kişilik komünist ordusu. Çok büyük bir tehlike bu, bunu anlamazdan gelmenin alemi yok. Eğitimle olur; anti-Darwinist, anti-materyalist eğitimle.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder