10 Nisan 2013

Sayın Adnan Oktar Hocaefendi Kadar İslam Dinine Hizmet Etsinler !


Şeyh Ahmet Yasin Hocam çok sevecen, çok sevgi dolu bir konuşma yapmış benimle ilgili, Allah razı olsun ondan. Herkese, “Allah’a kul olun, Resul (s.a.v)’e ümmet olun. Size, Hz. Mehdi (a.s)’ı müjdeliyoruz. Hz. Mehdi (a.s)’a asker olun, talebe olun diye müjdeliyor. Nasıl sevmeyiz Hocamızı” demiş, Şeyh Ahmet Yasin Hocamız. “Sayın Adnan Oktar Hocaefendi kadar İslam dini ne hizmet etsinler, daha fazla etsinler, onları da severim” demiş. “Sayın Adnan Oktar Hocamız kadar şu yirminci yüzyıla damgasını vurmuş olan,birçok insanın felaketine sebep olan materyalizmin, ateizmin, komünizmin yıkılışına hizmet eden birisini göstersinler, onu da seveyim” diyor.

 Adnan Hocamızı İslam’a hizmet ettiği için seviyorum” demiş. “Bazıları onu, o şekilde anlamıyor, onların görüşleri demek ki dar” diyor, maşaAllah. Şeyh Ahmet Yasin Hocamız dünya tatlısıdır. Dürüst insan, baya sevecen, hırsı yok, enaniyeti yok, kibri yok, mazlum hep haktan yana. Şeyh Nazım Hocamız’ın ahlakını çok güzel almış. Şeyh Hişam Efendi maşaAllah hep heybetli de Şeyhimizin vekilleri. Baktın mı hakikaten heybet her yerlerini sarmış, maşaAllah. Peygamber heybetleri gibi heybetleri, maşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder