15 Nisan 2013

Son Kere İslam Dünyaya Hakim Olacak !


MaşaAllah, böyle İttihad-ı İslam’ı anlatan, Türk İslam Birliği’ni anlatan üslup, hükümetin süsü, hükümetin manevi garantisi, hükümete bir güzellik veriyor, Başbakanımızın ağzına da çok yakışıyor, milletimizin ihtiyacı da, bu. Büyüme, sevgiyi bütün dünyaya hakim etmeli, bu, başka bir olay yok. Her yerde sevgi istiyoruz, her yerde dostluk istiyoruz, her yerde kardeşlik istiyoruz. Dünya, son zamanlarını yaşıyor. 70 yıllık bir dönem var, İslam’ın yaşanacağı. 2120 gibi de kıyamet kopacak. Son anda Cenab-ı Allah, bir daha dünyayı dizayn ediyor, son kere. Bir şekle şemaile getirecek, Türk milletinin öncülüğünde, İttihad-ı İslam oluşacak.

Son kere İslam dünyaya hakim olacak, sahabe dönemi gibi olacak. Başbakanımız, kaderin tabi akışı içerisinde, şu an İslam’a hizmet ediyor, İttihad-ı İslam’a hizmet ediyor, Mehdiyet’e hizmet ediyor, Hz. İsa Mesih (a.s)’a hizmet ediyor, Hz. Hızır (a.s)’a yardımcı oluyor, Hz. Hızır (a.s), ona yardımcı oluyor, kaderin sevkiyle, bu konuşmaları yapıyor. Ne zaman yapmıştı bu konuşmasını? Daha annesi doğmadan, daha babası doğmadan bu konuşmasını yapmıştı Başbakanımız. Muhalefet, muhalefet görevini yaparken yaptıkları konuşmalar, onlarda kaderlerinde olan konuşmalar. Onlara da ihtiyaç var, bu konuşmalara da ihtiyaç var. Hepsinde hayır var, hayır olmayan hiçbir şey yok. Muhalefetin konuşmaları milleti diri tutar. Başbakanımızın konuşmaları, barışa doğru, sevecenliğe doğru gidişi hızlandırır. Hayır olmayan hiçbir şeyi Cenab-ı Allah yaratmaz. İnşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder