01 Nisan 2013

Güneydoğu'nun Mutlu Olacağı Sistem İslam'dır !


Güneydoğu’nun mutlu olacağı sistem; İslam’dır, İslam ahlâkıdır, sevgidir. Hükümet Güneydoğu’daki kardeşlerimizin onore edilmesi konusunda, bütün gayretini göstersin. Ekonomik yönden ferahlamaları için bütün gayretini göstersin. Bölünmeye karşı her türlü tedbiri alsın, tamamdır. Yani bizim en hassas olduğumuz nokta bu. Yoksa benim canlarım Kürtçe konuşuyor, konuşsun zaten iftihar ederiz, tabii konuşacak. Canı ne istiyorsa, onla konuşsun. İngilizce isteyen İngilizce konuşsun, Arapça istiyorsa Arapça konuşsun. Aslan gönlü bilir, istediği gibi.

 Onurları, şerefleri bizim gözümüzde yüksek ama onurlarına, şereflerine, haysiyetlerine el uzandıysa devlet o eli kırsın, hukukla kanunla devlet o eli kırsın! Geçmişte bunu yapanlar varsa o elleri de geçmişten çekip çıkarsın onların da elini kırsın kanunla, hukukla. Kimsenin yanına bırakmasın. Benim canlarım çok çile çekti, çok ızdırap çektiler, huzur onların hakkı. Allah işte vesile ediyor birçok şeyi, bir ferahlık oldu üstlerine iyilik güzellik geldi. Ekonomik yönden de rahatlasınlar, her yönde huzurlu olsunlar. Onurlu şerefli yaşasınlar, bütün Anadolu, bütün milletimiz, bütün İslam alemi, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder