04 Nisan 2013

Devletimiz Ne Güzel İttihad-ı İslam'ı Sürekli Savunuyor !


İttihad-ı İslam’ı istemek, Türk İslam Birliği’ni istemek bütün Türkiye’nin şiarı olması lazım. Devletimiz ne güzel İttihad-ı İslam’ı sürekli savunuyor. Dışişleri Bakanımız, Başbakanımız... Milletimiz de büyük bir coşkuyla savunmaya devam etsin. Bu dua mahiyetinde. Bakacaklar ki bir süre sonra, belki beş sene, belki yedi-sekiz sene sonra, belki en fazla on sene sonra o bereketli gün gelip karşımıza, güzelliğiyle, ihtişamıyla sergilenmiş, inşaAllah. Bunu görecekler.

Ama herkes dillendirsin, herkes bu duaya katılsın. Bakın Dışişleri Bakanımız ne güzel dua ediyor, ne güzel konuşuyor. Başbakanımız ne güzel konuşuyor. Hükümet üyeleri ne güzel konuşuyor. Milletimizin her ferdi de böyle güzel konuşmaya devam etsinler. Bu dua yayılsın. Herkes istesin. “Ya Rabbi Türk-İslam Birliği’ni istiyorum, İttihad-ı İslam’ı istiyorum.” Bu kadar. “İttihad-ı İslam’ı istiyorum” dedikçe Cenab-ı Allah onu yaklaştırır, onu güzelleştirir, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder