01 Nisan 2013

Tam Dabbetü'l Arz !


Yani çok fazla. Hayret yani dinin en şaşalı, en ihtişamlı devrini Cenab-ı Allah, ahir zamana saklamış ama ahir zamanda, öyle harika bir dönem ki, televizyonlar var, uçaklar var, denizaltıları var, helikopterler var, internet var, hayret edilecek şeyler var. Muazzam bir teknoloji var, o devri Allah, özel olarak ayırmış, o devir için Hz. Mehdi (a.s)’ı yaratmış, Hz. İsa Mesih (a.s)’ı gökten indiriyor ve dünya hakimiyeti. Ama devri acayip süslemiş. Mesela şu an dünya tarihinde görülmemiş bir şey; bir insan konuşacak, 30 milyon, 40 milyon kişi aynı anda dinleyecek ve görecek onu. Tam, dabbetü’l arz. Aslında ahir zaman çok şaşırtıcı da, insanlar gaflet gözüyle göremiyorlar, dikkatlice bakamıyorlar. Dikkatlice bakılsa, çok acayip.

Birde, imanı zayıf insanların, Müslümanların dikkatini dağıtması sonucu, insanlar yine fevkaladeliği fark edemiyor. İman zafiyetinden Mehdiyet’i örtmeye çalışıyorlar. Korkuları da, Hz. Mehdi (a.s)’a bir şey  olursa. Sana ne? Eğer bir şey olursa, o değilmiştir. Demek ki, o Hz. Mehdi (a.s) değil. Sen Allah’a güven. Birde nereden biliyorsun, dediğin kişinin Hz. Mehdi (a.s) olduğunu? Hz. Mehdi (a.s)’ı biz nasıl anlarız? İslam dünyaya hakim olur, o vesile olur, Müslümanların başına geçer, Hz. İsa Mesih (a.s) ile beraber namaz kılar, bitti. İsterse ondan sonra vefat etsin. Demek ki, oymuş. Mantık bu.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder