04 Nisan 2013

Açıkca Allah-u Teala İnkar Edilmedikçe Hz Mehdi (as)'a Biat Edilmez !


“Açıkça Allah-u Teâlâ inkâr edilmedikçe Hz. Mehdi (a.s)’a biat edilmez.” Yani Hz. Mehdi (a.s) çıkmaz. Bu inkar edilme nasıl inkar edilme? Dünyanın her devrinde Allah’ı inkar eden olmuştur. İnkar edilmedik bir devir yok. O zaman dünya çapında en yüksek miktarda Allah’ın inkar edilmesi kastediliyor. Dünyada şu an nerdeyse yüzde 99 Darwinist-materyalist düşünce çok yaygın. İlk defa oluyor. Bu tarihi büyük olaya hadis dikkat çekiyor. “Açıkça Allah-u Teâlâ inkâr edilmedikçe…” Alenen; böyle yazılarla, açıklamalarla, konuşmalarla, kitaplarla… Devlet olarak, devletler inkâr ediyor. Devletler Darwinizmi-materyalizmi anlatıyor ve mecburlar öğrenciler de öğrenmeye. Bu büyük hakikate böyle dikkat çekmiş Peygamberimiz (s.a.v).

“Eğer dünyadan bir gece kalsa bile” diyor. Hep Hz. Mehdi (a.s)’ın gece vakti İstanbul’a geleceğine işaret eden hadisler var. Bu kadar detay çok şaşırtıcı. Diğer hadislerde de öyle. “İnsanlar gündüz oldu zanneder” diyor “gece patlama olur” diyor. “Hz. Mehdi (a.s) bilin ki o gün gelmiştir” diyor. Vaktine kadar detaylı bildirmiş Peygamberimiz (s.a.v).


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder