21 Nisan 2013

Sevgi, Muhabbet ve İttihad-ı İslam !


 Mısır Parlamentosundan değerli kardeşlerimiz vardı, onlarla konuştum, coşkuyla aşkla İttihad-ı İslam’ı istiyorlar, maşaAllah. AK Partili değerli bir kardeşimiz geldi, Kürt asıllı çok efendi. Diyorum ya, Kürtler çok efendidir, çok nezaketlidir. Görülmemiş bir tevazu, ben görmedim yani çok nadir olur. Görülmemiş bir nezaket, son derece mazlum çok asil bir insan, maşaAllah, çok değerli bir insan Allah ömrünü uzun etsin. AK Partide de güzel, önemli hizmetler veren bir kardeşimiz. Güvenilen bir insan, Allah ömrünü uzun etsin. Konuştuk, Kürt kardeşlerimizden falan. Bir yerde “Ben Kürdüm” demiş. ‘Estağfirullah’ demişler, böyle şaşa şaka yapıyorsun herhalde gibisinden. Rezalete bak. Tabii estağfirullah demesi güzel de ‘haşa’ diyormuş. Böyle ahmak, böyle aptal insanların ahlaksızca baskıları sonucunda, Kürt kardeşlerimizin bir çoğu rencide oldu. Aptala bak sen. Kürt olmak onurdur. Nefis ahlaklı çok şahane insanlar.

Üstadımız başta olmak üzere, Mevlana Halid başta olmak üzere, Selahattin Eyyubi’ler başta olmak üzere dünya tatlısı insanlar, çok efendidirler. Görseniz nezaketini, hayret edersiniz. An an, saniye saniye nefis ahlakı, maşaAllah. Hep öyledir aşiretler, Kürt aşiretleri hep öyledir, çok çok efendidirler. Türkiye’nin süsü onlar, güzelliği. Allah onlara zulmedenleri, ahirette Cenab-ı Allah kendi şanına uygun cezalandırsın. Ne zulüm yaptılar Allah vermesin. İddia edilen Ergenekon terör örgütünün çakalları ayrı. Mesela, “siz tarihte devlet kuramamışsınız” diyor. Devleti Allah kurar. Devlet kurar da adam ahlaksız olur, kansız, cibilliyetsiz olur. Devlet kurmak bir üstünlük bir asalet mi? Bir çok yerde devlet kuranlar oldu ama zulüm ve acımasızlıkla şan buldular. Bir çok millet de devlet kuramamıştır. Ama çok masumdur, güzel ahlaklıdır. O onları aşağılamaz ki. Dolayısıyla Kürt kardeşlerimize daha çok sahip çıkılması lazım. Bütün mesele burada yani. Onların onurlarını çok kırdılar, gururlarını çok kırdılar. Bir büyüklük hissiyle onlara yaklaştılar. “Biz sizi idare ederiz, siz kimsiniz” falan gibi. Allah’ın kulu. Sen kimsin? Sen de Allah’ın kulusun. Sen kim oluyorsun büyükleniyorsun, azamet yapıyorsun?

Onun için Kürt kardeşlerimizle böyle, Allah onlara inşaAllah Başbakanlık nasip etsin. İftihar ederiz çok güzel olur. Devletin kurumlarında olsunlar. O, rencide olan yönlerini düzeltinceye kadar yoğun bir gayret gerekiyor. Çok üzdüler onları, çok çok rencide ettiler. Canlarım benim çok fazla şehit edilenler oldu. Ucu bucağı yok. Kürtlere karşı büyüklenenleri telin edelim, ahlaklarını eleştirelim Kürt kardeşlerimize karşı kendini büyük görenleri. Hepimiz Allah’ın kuluyuz. Sen delirdin mi adam? Hepimiz Hz. Adem (a.s) ile Havva’dan geliyoruz. Ne büyükleniyorsun? Hepimiz dokuz ay on gün içerisinde annemizde oluşuyoruz, çocuk olarak dünyaya geliyoruz. Hepimiz mezarda kemik haline geliyoruz. Neden büyükleniyorsun? Eğer derin şefkatle, sevgiyle, muhabbetle bu kardeşlerimizin örselenen kalplerini iyice tamir edersek, Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorun olmaz. Büyüklenme onların çok canını yakar. Gururlu insanlar. Büyüklenmeyi kaldıralım, yani biz büyüğüz kafasını. Kardeşim, ne gerek var?

Bunu en güzel tedavi eden metotlardan birisi de Kürt Başbakandır. Israrla Kürt Başbakan. Askerde de mesela keşke hepsi hava, kara, deniz hepsi Kürt olsa, maşaAllah. Ki, o imaj tamamen ortadan kalsın. Gerçi çok oldu da daha da yoğunlaşabilir. Yoksa bizim Cumhurbaşkanımız da Kürt’tü, Başbakan da Kürt’tü zamanında. Bu algıyı daha da pekiştirirsek, bir güzellik olacak. İttihad-ı İslam, meseleyi kökten halledecek şey bu. Sevgi, muhabbet ve İttihad-ı İslam.

Mısırlı kardeşlerimiz geldi dünya tatlısılar, maşaAllah, mesela esmer, nurlu. Acayip efendiler. Çok mühim mevkideler ama acayip mütevaziler. “Hocam” dediler, “çocukluğumuzdan, gençliğimizden beri Harun Yahya, başka bir şey okumadık” diyorlar. “Biz sizi tanımıyorduk Harun Yahya” diyor. “Biz büyük salonda toplardık üniversite gençlerini film olarak, lisede de okulda, o filmleri seyrederdik” diyor. “Onlarla yetiştik” diyor, maşaAllah. Mesela hiç bilmediğim bir şey. Mısır’da. Sonra parlamentoya girmişler, yönetici olmuşlar, parti kurmuşlar. Ama “sizin kitaplarınızla yetiştik Hocam” diyor, maşaAllah.

Bugün güzel bir toplantı olmuş, AK Parti Milletvekilleri de vardı, başka MHP’den de Milletvekilleri ağabeylerimiz vardı, ANAP’tan Milletvekillerinden vardı, güzel bir İttihad-ı İslam sohbeti olmuş, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder