01 Nisan 2013

Mehdiyet Acil İhtiyaçtır Dünya İçin !


 Bir tane seçenek var; İttihad-ı İslam. İttihad-ı İslam olduğunda İran da, hepsi de en makul çizgi içersinde olur. Öbür türlü her biri ayrı tehlike olur. Her ülke ayrı tehlike olur. Kore de tehlike olur, Çin de tehlike olur, Rusya da tehlike olur. Amerika’nın bizzat kendi tehlike olabilir, kendi içinde ayaklanma olabilir. Ama Mehdiyet; makullük, sevecenlik, iyilik, güzellik, huzur, şefkat ve merhamet demektir.

Mehdiyet acil ihtiyaçtır dünya için. Bakın, Avrupa ekonomik yönden çöküyor. Tek çözüm Mehdiyet’tir. Çırpınıyorlar, didiniyorlar, her türlü tedbiri alıyorlar, kurtuluş yok bulamıyorlar. Çünkü sevgisizlik sardı Avrupa’yı. Sevgisizlik aklı durdurdu. Akıl durunca, ekonomi de durur. İnsanların şevki kalmadı, heyecanı kalmadı. Birbirine yabancı oldular. Muhabbet yok, dostluk yok. Öyle olunca acılar, ızdıraplar, sıkıntılar bütün dünyayı sarıyor.

 Buna karşı yapılacak şey; Hz. İsa Mesih (a.s)’ı Allah’tan istemek, Hz. Mehdi (a.s)’ı Allah’tan istemektir. Sırf istemek bile bir kurtuluştur. Sırf istemek. Bakın değil gelmeleri, sırf istenmeleri bile bir kurtuluştur. Sırf Hz. Mehdi (a.s)’ı sevmek, İttihad-ı İslam’ı istemek bile bir kurtuluştur. Bereket gelir. Türkiye’deki bereketin sebebi budur, Mehdiyet’tir, Hz. Mehdi (a.s)’a olan bizim milletimizin sevgisidir, Hz. Mehdi (a.s)’ı istemeleridir, İttihad-ı İslam’ı istemeleridir. Sırf bu yüzden Allah bereket verdi Türkiye’ye, maşaAllah. Tabi Allahualem diyoruz, inşaAllah diyoruz.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder