21 Nisan 2013

Kürt Dendiğinde Pkk'lı Anlıyor, Bu Çok Korkunç ve Ahlaksızlıktır !


Ne güzel insanlar Ürdünlüler öyle. Çok şahane oluyor o Kürt aşiret reisleri. Çok efendi oluyorlar, acayip terbiyeli, güzel ahlaklı, mazlum oluyorlar. Kürt kardeşlerimiz, çocuklar, gençler çok efendidirler Kürtler. Küçük çocuklar mesela çok şeker olur onlar. Bütün mesele iyi tanıtıp, o sevgiyi iyi yaşatmak, o muhabbeti iyi yaşatmak. Öyle olduğunda, konu hallolur. Düşünüyorum da hakikaten bizim çocukluğumuzda “Rum” dedin mi bir irkilirdik. Hakaret gibiydi. “Seni Rum seni” derlerdi hakarette. “Seni Ermeni kılıklı seni” derlerdi. Aşağılama sözüydü. Mesela sınıfta bir çocuk “Kürdüm” dediğinde, kasılır kalırdı bir çok adam böyle. Yani “nasıl açıklanacak” falan gibi. Hatta bazı dangalaklar Kürt dendiğinde, PKK’lı anlıyor. Bu çok korkunç bir şey, çok büyük bir ahlaksızlık. Ne alaka kardeşim? Nur gibi insanlar, canlarımız. Bir de bu uzun süre içerisinde, bin küsur sene içerisinde kaynaştık.

 Ailesinde kanında Kürt olmayan yoktur Türkiye’de. Tabii, genetik kontrol yapsan bir tane yoktur. Kanında Türk kanı olmayan da bir tane Kürt bulamazsın. Laz kanı olmayan bir kişi bulamazsın. Kaynaşmışlar. Bin küsur sene bu, az bir zaman değil ki bu. Kaç evlilik olmuştur, kaç yüz evlilik kaç nesil geçti ondan ona, ondan ona. Çünkü kanında Kürt kanı olan, Laz kanı olan bir gelin alıyorlar, bir başkasına gelin oluyor, o kan geçmiş oluyor. Otomatik, haberi bile olmuyor. Öteki onu alıyor bu sefer dört genetik birden, mesela Türk, Laz, Çerkez ve Zaza mesela genetik özellikleri evleniyor bir başkasına geçiyor bu sefer, böyle. Bizim milletimiz böyledir. Bizim milletimizde saf genetik ırk bulamazsın. Bulsan da en fazla Hz. Nuh (a.s)’a dayanır. Başka bir yere gelemezsin. En en sonra Hz. Adem (a.s)’a dayanır, başka bir şey olmaz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder