22 Nisan 2013

İslam Ülkeleri Hem Güzel, Hem de İnsanları Güzeldir !


Allah her yerlerini nur kılsın. Türk İslam Birliği. Türki devletlerin birleşmesi makul, onda acayip bir şey yok. Hepsi Müslüman zaten. İslam ülkeleri hem güzel, hem de insanları güzeldir. Fas, Tunus, Cezayir, rüya gibi yerler. Hemen birleşelim. Mısır’dan buraya geldiler, hoşlarına gitti. İsrail’i de aramıza alalım dedim, önce İsrail’e karşıydılar, hemen akılları yattı. Sevgi olduğunda, hemen kavradı. İsrail’in olduğu yerde dinsiz bir devlet olsaydı, Allah’sız-Kitap’sız bir devlet olsaydı, Allah’ı, dini tanımıyorlar, Marksist, mesela Kuzey Kore gibi. O mu iyi, Allah’ı çok seven, Peygamber soyundan ehl-i Kitap insanların olması mı iyi? Tabii ki onların olması iyi. Kuran’da Allah bahsediyor “oradalar” diyor, onlar orada, bir mucize.

Ne güzel Musevilerden bahsediyor ve Musevi insanlar var orada. Allah’ı çok seviyorlar, ne güzel. Dindar bir toplum ve gittikçe dindarlaşıyorlar. İftihar edin. Niye gitsin adamlar oradan? Dursunlar kardeşim. Niye gitsinler? Allah, Kuran’da, onların yerleri orası, orada olacaklar diyor. Bırak yaşasınlar. Hatta aç sınırlarını, daha da rahat yaşasınlar, her yerde yaşasınlar. Ne korkutuyorsun? Ne tedirgin ediyorsun, niçin üzüyorsun? Yanlış yoldaysa, kolay kardeşim, koskoca İslam alemi var, uyarısın, anlatırsın. Tevrat’la anlatırsın. Tevrat’ta komşusuna güzel davranma emri var. On emirden bir tanesidir. Komşusuna güzel davranacak.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder