10 Nisan 2013

İsrail İçin Bir Teşekkür Mektubu Geldi !


Şimdi, İsrail’den yine sormuşlar bizim arkadaşlara. “Nasıl olacak, nasıl yapalım? Bundan sonraki süreçte tavrımız nasıl olsun?” gibisinde. Biz de ilgililerle görüşeceğiz yarın, öbür gün de görüşeceğiz. Onların, iki tarafın arasını bulmak için gayret ediyoruz, Allah rızası için. Kimsenin takdirini de beklediğimiz yok. Kimsenin bizi övmesini de istediğimiz yok. Ama görüştüğümüz yer, İsrail’in ilgili yeri, ilgili bölümü, ilgili siyasi bölüm öyle diyelim.

Türkiye’de görüştüğümüz yer de, ilgili siyasi birim. İki tarafın arasını yapmak için, Allah rızası için gayret ediyoruz. Hiç adımız sanımız bile geçmiyor, kendimizi örtülüyoruz, gayret ediyoruz, Allah rozası için masraf da yapıyoruz, zorluklara da giriyoruz. Ama biz şöhret olmak, adımızdan bahsedilsin falan onun derdinde değiliz. Şu ana kadar müthiş hizmet verdik, müthiş gayretler gösterdik. Hemen hemen birçoğu gizlidir. Bilinmez. Devletin ilgili birimlerine bildiriyoruz sadece. Mesela İsrail için bir teşekkür mektubu gelmiş.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder