23 Haziran 2012

Vicdanlı,Güzel İnsanların Ruhunda Sınır Olmaz!



İki tane hanım kız geldiler, şimdi yukarıdalar, Fethullah Hocamın talebesi ikisi de, maşaAllah. Canlarım benim böyle ağlıyorlar, acayip seviyorlar, çok sevgi dolular. Mesela diyorlar ki; “Fethullah Hocanın talebeleri cemaatlere karşı soğukturlar, mesafelidirler.” Peki bu ne? Bak ağlıyor sevgisinden, muhabbetinden. Ama hakikaten nobran, münafık tıynetli manyaklar her cemaatte olur. Gider Fethullah Hocamın cemaatine, çıkarı için, oradan geçinmek için, sosyal çevre edinmek için sevgiden, merhametten, muhabbetten uzak yağcılık yaparak, sahtekarlık yaparak yerleşebilir. Bu örmek olmaz.

Vicdanlı, güzel insanların ruhunda bir sınır olmaz. Müminlere karşı her zaman bir muhabbet ve sevgi olur. Ama bu canlarımı beni bu kadar sevmesi mucize. Hayret ediyorum. Koskoca delikanlı çocuklar mühendis, doktor geçen günlerde minibüsün içinde bekliyorlar kenarda. Aşağıya indiler, ben de onları sevdim, biraz konuştuk; hepsi arabaya doluşup ağlıyorlarmış. Allah Allah bu nasıl sevgi böyle? Doktor karı kocayla karşılaştık, onlar da böyle ikisi birden böyle hüngür hüngür ağlıyorlar. MaşaAllah ne güzel sevgileri, muhabbetleri var. Allah sevgilerini kast kat artırsın, maşaAllah. Haset edeniniz çok olur. Dolayısıyla da sevabınız çok olur.

Ne mutlu size, ne mutlu bizlere, maşaAllah. Allah: “Hasidin iza hased” diyor Cenab-ı Allah. Haset edenin de Allah aklını alır, deli olurlar haset edenler, akli dengesi yerinde olmaz. Bedenine saldırır, bedeni de onu sürekli ezdiği için, canı yandığı için, hani kudurmuş köpek nasıl saldırganlaşır, canı yandığı için, hayvan başkasına saldırmak ister. Bunlar da kudurmuş köpek gibi, vücudu kendine saldırdığı için canı yanıyor, o da etrafına saldırmak ister. Aptalca saldırdığı için başı daha da beter balaya girer. Mesela köpek demiri ısırmaya çalışır, dişlerini kırar, kafasını vurur şişirir. Böyle bir aptallık içinde olur münafıklar da.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Mayıs 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder