03 Haziran 2012

Başbakanımız'dan Güzel Sözler!


DİDEM HANIM: Başbakan Erdoğan, Türk-Arap Turizm Buluşması toplantısında Arap kardeşlerimize sevgimizi ifade eden güzel bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Son yüzyıl içinde aramıza konulmuş olan mesafelerin, sınırların tamamının sanal olduğuna inanıyoruz. Türkler sizin kardeşinizdir, Türkiye sizin evinizdir. Aramızdaki engellerden biri olan vizeleri de kaldırıyoruz” açıklamasını yaptı.

ADNAN OKTAR: Sanki Hz. mehdi (a.s.) konuşuyor, maşaAllah. Ne mübarek insan, yedi ceddine rahmet olsun. Helal süt emmiş, maşaAllah. Halis Müslüman evladı. Şu konuşmalara bak, günden güne, maşaAllah. Sanki hadis kitabından okuyor gibi. Resulullah (s.a.v.)’in müjdelediği, ahir zamanda olacak olayları teker teker Hz. mehdi (a.s.) üslubu ile anlatıyor. Tam bir Hz. Mehdi (a.s.) talebesi. Yedi ceddine rahmet olsun. Allah ilmini, irfanını arttırsın, ömrünü uzun etsin, sağlık versin, maşaAllah. Şahane, delikanlılığı da çok güzel. Çocukların söylediği lafa bak. Başbakan kaç defa baş eğdi?Bu söz söylenmez ama inatçıdır. Çok inatçıdır, biliyorum. Nerenin baş eğmesi? Baş eğdirir, baş eğmez. Baya gururuna düşkündür. Hiç altta kalmaz. EvelAllah, maşaAllah. Onun için diyorum devam etsin Başbakanlığa. Ama tabii insandır, biraz dinlenmeye de hakkı var. Cumhurbaşkanı olarak da güzel hizmet verebileceğini düşünüyorum, inşaAllah.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Nisan 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder