26 Haziran 2012

Hz Mehdi (as) Çıkış Alametleri


  Cenab-ı Allah belirli bir akış içerisinde olayları geliştiriyor. Vaat ettiği bütün sözleri, Cenab-ı Allah yerine getirdi. Hz. Mehdi (a.s)’ın devrinde dedi Cenab-ı Allah, iki kuyruklu yıldız çıkaracağım, biri iki uçlu olacak dedi Allah, çok parlak olacak diğer kuyruklu yıldızların aksi istikametinde olacak dedi. Allah vadinde durdu, kuyruklu yıldızları çıkarttı. Ramazan ayında 15 gün arayla, 3 gün arayla üst üste ay ve güneş tutulmaları yapacağım dedi Cenab-ı Allah, vahiyle Peygamberimiz (s.a.v.)’e bildirdi, o sözünü de yerine getirdi. Fırat’ın suyu kesilecek dedi Cenab-ı Allah, o da kesildi. Irak işgal olacak dedi, Allah’ın vadiydi o, o da oldu. Afganistan işgal olacak dedi, o da oldu.

Çünkü hep hikmetle oldu. Ve bütün diğer alametler 550 alamet zaten internette var görenler görebilirler. Sonra da Mehdimi göndereceğim diyor Cenab-ı Allah, fark edemeyeceksiniz diyor Mehdimi çıktığında. Kendisi dahi kendisini bilmeyecek diyor, alametlerini belirtiyor Cenab-ı Allah. O kadar müthiş detay veriyor ki Cenab-ı Allah, yani bir insan kendi evladını tanır gibi tanır. Muazzam detay; “Saçları siyah olacak diyor, kaşları kavisli olacak, alnında bir işaret olacak” diyor. “Alnının ortasında tek bir kaş çatma çizgisi olacak çukurluk olacak, burnu küçük kalkık olacak” diyor, “orta kısmında burnunun hafif bir bombe olacak” diyor, “alnında da hafif bir içbükeylik olacak” diyor. “Boyu orta boylu olacak” diyor, “yanağında bir ben bulunacak, geniş yüzlü olacak geniş alınlı olacak” diyor. “Büyük başlı olacak, başı büyük olacak” diyor.“Alnı geniş olacak” diyor. Omuzları geniş, karnı geniş, uylukları geniş, boydan boya geniş bir insandan bahsediyor Peygamberimiz (s.a.v.).

 Bu, çok belirleyici bir şeydir. Arkasından diyor ki, “sağ göğsünde yaprak büyüklüğünde” yani artık görmedim, duymadım yok, “yaprak büyüklüğünde bir leke olacak” diyor. Yaprak büyüklüğünde bir koyuluk, yani gizli bir ben. Ama yaprak büyüklüğünde, büyükçe sağ göğsünde. “Omzunda” diyor, “kalp hizasında” yine Peygamberimiz (s.a.v.)’de oldu gibi gerdek düğmesi kadar, Peygamberimiz (s.a.v.)’in tarifindeki, gerdek düğmesi kadar, yani şu kadar, küçük, şöyle gerdek düğmesi, parmak ucu kadar, “bir ben olacak sırtında” diyor, müthiş bir detay. Arkasından diyor ki, “sağ ayağında belirgin bir şekilde bir ben olacak. Ayaklarını dışarıya doğru atacak yürürken” diyor. “Yüzü parlak olacak. Dişleri parlak ve çok güzel, temiz görünecek” diyor. “Heybetli ve acar olacak” diyor. “Baktığınızda Ben-i İsrail’den bir insana benzeyecek” diyor. Yani ne kendi kavmine, ne Arap kavmine benzeyecek diyor. “Ben-i İsrail görünümünde, cism-i İsrail” diye geçiyor Peygamberimiz (s.a.v.)’in kendi ifadesiyle. On tane hadis var, sırf İsrail’e benzediğine dair, ayrı ayrı. “Sözü güzel olacak, sevimli olacak” diyor. “İnsanlar başta ondan nefret edecekler. Çok fazla düşmanı olacak” diyor.

Yobaz takımı, yobazlar öldüresiye düşman olacaklar. “Bu bizim dinimizi yok etmeye çalışıyor. Dinimizi yok ettiler” diyorlar ve “ona muazzam öfke duyacaklar” diyor. “Sakallı, sarıklı deccallar ona karşı mücadele edecekler” diyor. “Yetmiş bin deccalin adamı çıkacak” diyor, sarıklı, cübbeli yetmiş bin kişi. “Başları dazlak, saçları kesilmiş” diyor Peygamber Efendimiz (s.a.v.), bak detaylara bak. Onun devrinde çıkacaklar. Ve “Hz. Mehdi (a.s)’ı ilhatla, dinden dönmekle, dinsiz olmakla itham edecekler” diyor. Peygamberimiz (s.a.v.) net tarihini de veriyor.“7000 yıllık bir tarih veriyorum” diyor, “bunun 5600 yılı geçti” diyor. 7000’den, 5600’ü çıkarttığımızda 1400-1500 kalıyor. Başka da vakit yok. Sekiz tane hadis var. Kim söylüyor? Suyuti söylüyor. Sekiz tane, senet gibi. Yobaz takımı hiç ağzına dahi almak istemiyor bu hadisleri. Suyuti söylüyor, sahih hadis. Duymak dahi istemiyor adamlar. Konuşmak dahi istemiyorlar

. Müthiş bir Hz. Mehdi (a.s) düşmanlığının ahir zamanda yayılacağını söylüyor Peygamberimiz (s.a.v.). Ve “Hz. Mehdi (a.s) çıkmayacak diyecekler” diyor. “Hz. Mehdi (a.s)’dan ümit kesecekler ve yeisi, ümitsizliği yayacaklar” diyor. “Tam böyle bir ortamda diyor evlatlarımdan Muhammed Mehdi zuhur edecek” diyor. Demek ki, debelenseler de, çırpınsalar da, hoplasalar da Hz. Mehdi (a.s)’ın pençesinden kurtuluş yok. İman pençesinden, inşaAllah


.Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Mayıs 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder