03 Haziran 2012

Hz Mehdi (as) Döneminde Ömürler Uzayacak!


Peygamberimiz (s.a.v.) diyor ki: “Hz. Mehdi (a.s.)’ın devrinde ömrüler uzayacak.” Şeyhimizin ömrü de uzadı, maşaAllah. “Ömürlerin uzaması Hz. Mehdi (a.s.)’ında ömrünün uzun olmasını gerektirir. Aksi halde ömürlerin uzamasını bir anlamı kalmaz” diyor. Hz. Mehdi (a.s.)’a, zulüm ve işkence yapılacağı belirtiliyor rivayette. “Allah onu kurtaracak” diyor. İsrail’in maidesini redadetül elvahı, Hz. Adem (a.s.)’ın gömleğinin, Hz. Musa (a.s.)’ın asasının, Hz. Süleyman (a.s.)’ın minberinin, Allah’ın İsrailoğulları’na gönderdiği iki ölçeği (men ve selvayı) çıkarıp alacak.” Bu mukaddes alametler pek bilinmiyor. Genellikle hep tabut-u sekine’nin bulunacağı söylenir.


Buradaki detaylar çok önemli. Hz. Adem (a.s.)’ın gömleğinin bu vakte kadar kalması çok acayip.Hz. Adem (a.s.)’ın giydiği, bizzat kendi diktiği. Ejderhaya dönen Hz. Musa (a.s.)’ın asası, yılana dönen. Şimdi bulunduğunda, normal ağaçtan asa. Öyle durur, hiçbir şey olmaz. Ama Allah istediğinde birden yılana dönüşüyor. “Hz. Süleyman (a.s.)’ın minberi.” Mesela bu minber öyle küçük bir minber değil. Bunlar ayrı ayrı yerlerde insanlar tarafından saklanıyor. Ama bunları genellikle Tapınak Şövalyeleri saklıyor, onu da söyleyeyim. Mesela ben Tapınak Şövalyeleri’nde, birçok önemli kutsal emanetin olduğunu biliyorum, neler olduğunu biliyorum. Mesela Hz. İbrahim (a.s.) devrinden kalma kitap var ellerinde. Onun için İslamiyet’e karşı çok sevgileri var.


Müslüman olmaya karşı eğilimleri var. Bu, Hz. Mehdi (a.s) devrinde bulunacak kutsal emanetler ile ilgili de bir kitap hazırlayalım. O, dağınık olarak biliniyor. Toplu olarak pek bilinmiyor. Yerlerini de Peygamberimiz (s.a.v.) söylemiş. Mesela Suriye’de var, Şam Dağları’nda var, Hatay’da var, Hatay’da bazı mağaralarda var, İsrail’de birçok mağarada ve yer altında (mescit altlarında) var, Musevilerin ağladığı kutsal duvarın altında da var. Onun içinde geniş dehlizler var. Bir kısmının fotoğraflarını görmüştünüz. Onları da yayınlayalım, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Nisan 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder