27 Haziran 2012

Şeyhimizden Müthiş Müjdeler Geldi!


Mehdiyet’ten bahsediyorduk, hikaye diyorlardı. Doğru muymuş? Herkes İttihad-ı İslam’dan bahsediyor. İttihad-ı İslam ne demektir? Hz. Mehdi (a.s)’sız İttihad-ı İslam var mı? Yok. Zaten imkansız. Şii birisi, Sünniliği kabul edecek. Sünni olan birisi de Şiiliği kabul edecek. Vahabi olan Sünni’yi kabul edecek; mümkün değil. Hz. Mehdi (a.s)’ın dışında, hiç kimseyi kabul etmez İslam alemi. Ve hiçbir şekilde birleşme olmaz. Hiçbir cemaat diğer bir cemaatin liderini kabul etmez.


 Bir Nakşibendi Kadiri’yi kabul edecek, Nurcu bir Nakşibendi’yi kabul edecek, bir Nakşibendi bir Nur talebesini kabul edecek, yahut Müslüman kardeşler; İhvan-ı Müslim’in gidecek bir Nakşibendi’yi kabul edecek; mümkünü yok. Ancak Hz. Mehdi (a.s) ile mümkün. Onun için ne kadar enaniyet yaparlarsa yapsınlar, ne kadar gurur yaparlarsa yapsınlar, ne kadar direnirlerse dirensinler Hz. Mehdi (a.s)’a mahkumlar. Mehdiyet’e mahkumlar, Hz. İsa Mesih (a.s)’a mahkumlar. Mutlaka Hz. İsa Mesih (a.s)’a tabi olacaklar, Hz. Mehdi (a.s)’a tabi olacaklar, inşaAllah.

Zeytinyağı mübarektir. Hz. İsa Mesih (a.s) başına sürerdi, Peygamberimiz (s.a.v.) başına sürerdi biliyorsunuz, inşaAllah. Ve ümmetine de tavsiye ederdi Resulullah (s.a.v.). En sevdiği gıdalardan zeytinyağı, maşaAllah. Annemize de Allah iyilik, güzellik, afiyet versin, kalbine ferahlık versin, ona iç huzuru versin, Şeyhimizin annesine de, inşaAllah mübarek annemize. Şeyhimizden öyle müthiş müjdeler geldi. Ama gizli söyleyemem. İki tane gizli hediyesi var Şeyhimizin, onları da söyleyemem.


 Yani çok çok olağanüstü, Allah razı olsun hüsn-ü zannı için de Şeyhimizin. Ellerinden, ayaklarından öpüyoruz Şeyh Ahmet Yasin Hocamız’ın. Ben onun kapısının kölesiyim. Allah razı olsun. Mübarek Şeyhimiz çok efendi, gayet dürüst, son derece aklı başında. Son derece nezih, herkese sevecen güzel yaklaşan, her ifadesinde hayır olan, her ifadesinde dürüst olan, gerçek Mehdiyet ruhuyla hareket eden, muhlis, halis, afif, nezih, klas bir insan. Allah ömrünü uzun etsin, bizlere bağışlasın. İslam’a, Kuran’a hadim alarak hocamızın yanında hizmet etmeyi bizler de nasip etsin, inşaAllah


.Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "17 Mayıs 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder