26 Kasım 2012

İslam Bizi Birleştirir!


DİDEM ÜRER: Irak’lı Şii dini merci Ayetullah Cevat El- Harisi; “Türkiye hayra vesile olup, bölgedeki tüm İslam Devletlerini bir araya getirebilir” dedi. Ayetullah Cevat El-Harisi ayrıca “Türk halkı kardeşimizdir, İslam bizi birleştirir, biz tek bir ümmetiz. Irak’ın Türkiye’nin ve Irak’ın bölünmesini istemiyorum. Biz bu varlıkları korunmak istiyoruz. İslam Birliğini inşa etmek için bunların birbirine yaklaşması lazım. Kürtlerin Türkiye’den ve İran’dan ayrılmasını istemem, Arapların da Türkiye’den ve İran’dan ayrılmasını istemem. Bölünme ümmeti zayıflatır. Bizim bölünme yerine yakınlaşmamız gerekir” dedi.

ADNAN OKTAR: Hay mübarek hay. Ne güzel konuşmuş? Hz. Hızır (a.s)’mısın sen, maşaAllah ne güzel konuşmuşsun? Sanki Hz. Hızır (a.s) talebesi. Ağzından nur akmış, bal akmış, maşaAllah. Allah ömrünü uzun etsin. Bakın Şii, Müslüman, muttaki, nur, muhteşem insan. Birçok bizim Müslüman’ım diyen insan susuyor, konuşamıyor, ödü kopuyor. “Bizim,İttihad-ı İslam diye bir konumuz yok” diyor. Bakın ne konuşuyor? Bütün Müslümanlar bir olsun, kardeş olalım diyor. Şii, Alevi hiç fark etmez diyor. Hepimiz Allah’ın kullarıyız diyor. Birlikte, bütünlükte bereket, güzellik var diyor, maşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder