27 Kasım 2012

Hz Mehdi (as)'ın olmaması İslam Alemini bu hale getiriyor!


ADNAN OKTAR: Hz. Mehdi (a.s)’ın olmaması İslam alemini bu hale getiriyor özetle bunu söyleyecek. Müslümanların başının olmaması bunu meydana getiriyor. Başsız Müslüman beyin olmamış oluyor o zaman başında. Beyin olmayan bir beden olmuş oluyor. O zaman anarşi meydana geliyor vücutta. Vücut kendi kendini yemeye başlıyor. Şimdi o filmi seyretmeyen kimse kalmaz dünyada. Yani hepsi seyreder profesörü, doktoru bilmem neyi falan. Kimsenin kale almayacağı bir filmi dünyanın en ünlü filmi haline getirdiler. Çünkü başlarında adam yok, başlarında insan yok, başlarında Hz. Mehdi (a.s) yok. “Hz. Mehdi (a.s)’ı öldürdük diyorlar mezara koyduk” diyorlar. İsa Mesih (a.s)’ı da baş edememişler “onu da öldürdük” diyorlar.“O da öldü, oda mezarda” diyorlar.

 Bunların istediği Hz. Mehdi (a.s) da ikisi de mezarda. İsa Mesih (a.s)’ı da mezarda olarak seviyorlar. Canlı olarak istemiyorlar karşılarda, Hz. Mehdi (a.s)’ı da istemiyorlar canlı olarak, mezarda olursa kabul ediyorlar. Şiiler de ne yapıyorlar? “O da kuyunun içinde” diyor. “Kuyunun içinden nasıl oluyor?” diyoruz.“Kuyudan çıkıyor, işte görüntü olarak evlere giriyor.” diyor. “Işık olarak geliyor.” diyor, “ses olarak geliyor.” diyor. Beden olarak istemiyorlar, hep ittifak halindeler. Mesela Cübbeli “300 yıl sonra gelsin” diyor “öbürüde geç kaldı” diyor.İsmail Mutlu.


ADNAN OKTAR: Bak, “ehli sünnetim, alimim” diyor. “Bediüzzaman’ın talebesiyim” diyor. Risale-i Nur satışı yapıyor bu adam. Risale-i Nur Külliyatı’nı su gibi bildiğini söylüyor. Mehdi konusuna bakış açıcı alaycı, küçümser ve kale almayan bir kafada kendince.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder