04 Kasım 2012

İttihad-ı İslam İyice Yaklaştı !


Demek ki, İttihad-ı İslam iyice yaklaştı. Bu kadar şehit, onu gösteriyor. Şehitler, melekler Türkiye’nin üstünde. Hz. Hızır (a.s) kol geziyor. Bu kadar şehit fütuhat alameti. Abaip El-Ensari, İstanbul’da şehit oldu. Belli ki İstanbul alınacak. Allah İstanbul’u Müslümanlara nasip etti. Bu kadar şehit de, İttihad-ı İslam’ın alameti. Bir şey var, bir harikuladelik var. Demek ki,Hz. Mehdi (a.s) gelmiş. Demek ki Hz. İsa Mesih (a.s) görevde. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir olay, görülmemiş olaylar oluyor, yer yerinden oynuyor. Bütün İslam alemi kaynıyor.

Bir kısmı da hiçbir şey yok ya, biz maaşımızı alıyoruz, çok rahatız, baya iyiyiz diyor. Hanım evde pilav yapıyor diyor, hoşaf da yapıyor diyor. Geğirerek yiyormuş dede, hiçbir şey yok diyor gayet rahat, işinize gücünüze bakın diyor. Şahs-ı maneviciler de diyorlar ki; “şahs-ı manevi var” diyorlar, “nerenin Mehdi’si? İsa Mesih de yok, hepsi öldüler” diyor. “Kıyameti bekleyin artık” diyorlar. Yani Müslümanları pasifize etmeye çalışıyorlar. Bir kısmı da biz çok takvayız diyor, çok çok takvayız diyor. Tamam güzel diyoruz.

 İttihad-ı İslam için gayret var mı, istek var mı diyoruz. “Yok üç yüz sene sonra” diyorlar. Senin takvalığın nereye gitti? Kafana bez sarmayla takva olamazsın sen. Hindistan’da Hindular da başlarına bez sarıyorlar. Öyle olmaz. Onun sarık olması için, senin İttihad-ı İslam’ın savunucusu olman lazım. İttihad-ı İslam’ı savunmuyorsan, o kafana sarık da sarman, bir şey değiştirmez. Başı ağrıyan da kafasını sarar. Demek ki, kafanda bir rahatsızlık oluşmuş diye düşünürüz, başını sarmış deriz. Başı ağrıyor demek ki deriz. İttihad-ı İslam’ı savunmayan Müslüman Kuranın ana hükmünü yapmıyor demektir. Namaz, oruç hepsinin üstündedir İttihad-ı İslam. En büyük farzdır, Bedüzzaman açık açık söylüyor. Anlamazdan gelinecek gibi bir konu değil.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder