24 Kasım 2012

Çok Şuurlu Bir Alim Mehmet Şevket Eygi Hocamız!


DİDEM ÜRER: Hocam, Mehmet Şevket Eygi Hocamız hayalindeki ideal okul yapısını anlatırken, bu tip okullarda biyoloji dersinde mutlaka Darwinizmin delilleriyle çürütülmesi gerektiğini, hiçbir ideolojinin tek taraflı tarif edilemeyeceğini, Osmanlıca’nın öğretilmesi gerektiğini, bilginin yanında yüksek ahlaklı karakter terbiyesinin verilmesi gerektiğini yazmış.
ADNAN OKTAR: Bir alkış Hocamız’a. Çok şuurlu bir alim, tam İstanbul efendisidir. Allah ömrünü uzun etsin, sağlık sıhhat, afiyet versin. Sünnet-i Seniyye’ye bu kadar titiz insan çok nadir olur. MaşaAllah, halim, insancıl, mütevazi, mazlum, çok saygılı, hürmetkar, Resulullah (s.a.v.) aşığı, Allah aşığı, çok nezih bir insan, çok değerli bir insan. Ama bir kısım yobaz takımı ondan pek hoşlanmaz. Çünkü o teslimiyet kabul etmez, kimseye uşaklık kabul etmez; yüksek düşünür, güzel düşünür, ince düşünür, Allah’tan, haktan yana konuşur. Allah ömrünü uzun etsin Hocamız’ın, maşaAllah.
Sungur Ağabeyimiz’e de Allah sağlık sıhhat, afiyet versin. Allah dilini çözsün. Ona karşı fitne fücur düşünenlere Allah aman vermesin, yol vermesin. Onun iyi olması, güzel olması için Cenab-ı Allah her türlü imkanı, her türlü güzelliği ona ihsan etsin, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder