04 Kasım 2012

Birçok Büyük Locaya Kuran Götürüyoruz!


Oktar dün Roma’yı yıkmış, maşaAllah. Tekbirle, Allah’ı anarak, tespihle Roma fetholmuş,maşaAllah. Çünkü en etken güç, İtalya’da Büyük Mason locası. Bütün siyasetçiler bilim adamları hepsi oraya bağlı. O Locaya bağlı. Locanın kapısı kapatılıyor, topluca namaz kılınıyor. Kuran getiriliyor en üste konuyor törende. İlk defa büyük mason locasında, Türk bayrağı dalgalandı. Harika. O resimleri bir daha görebiliyor muyuz Hocam? Evet bakalım.

DİDEM ÜRER: Oktar, İtalya Büyük Mason Locasının, Roma’daki büyük binasının açılışına sizi temsilen katıldı. Bir Mason Locasına ilk defa Türk Bayrağı asıldı, bu vesileyle. Bizden özel locaya İtalyanca Kuran koymamızı ve bunu A9 televizyonu için çekmemizi istemişlerdi. Çekim içinde bir tek bize izin verildi. Oktar, sizi temsilen onur konuğu olarak ağırlandı. İslam’ın barış ve sevgi dini olduğunu, terör ve şiddeti lanetlediğini, Allah’a iman edenlerin dinsizliğe karşı ittifak etmesi gerektiğini ayetlerle anlattı, inşaAllah. Yemek sonrası büyük üstadlara sizin ‘Yaratılış Atlası, Gelin Birlik olalım ve İslam Terörü Lanetler’ kitabınız hediye edildi. Büyük üstad size çok saygılarını selamlarını söyledi. Arkadaşlarımızda sizi temsilen başka büyük üstadlarda Kuran getirmeleri için kendi localarına davet ettiler, inşaAllah.

ADNAN OKTAR: Evet şimdi birçok büyük locaya da Kuran götürüyoruz, inşaAllah. Dünyanın birçok yerinde mason locaları bizden Kuran istediler, hem Türk bayrağı hem de Kuran, inşaAllah. Hem orada, Kuran’dan geniş sohbet yapabiliyoruz. Darwinizmin-materyalimin geçersizliğini anlatabiliyoruz. Şahane bir çalışma, şahane yöntemler,maşaAllah.

DİDEM ÜRER: Hocam sunulan bir plaket vardı onunla ilgilide okuyabilir miyim?

ADNAN OKTAR: Evet.

DİDEM ÜRER:“Dünya Büyük Ana Loca, İtalya Büyük Locasında büyük hürmet ve sonsuz sevgiyle Büyük Üstad Adnan Oktar’a Roma’daki Marcio Meydanı’ndaki, Büyük Locanın Açılışına temsilcileriyle katılımıyla bize verdiği büyük onur sebebiyle sonsuz teşekkür ediyoruz.”


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "25 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder