27 Kasım 2012

Ahir Zamanın Bir Faslındayız!


 Ahir zamanın bir faslındayız. Ahir zaman bütün hızıyla devam ediyor. Cenab-ı Allah kendine, Mehdisine, Hz. İsa Mesih (a.s)’a, İttihad-ı İslam’a her gün dikkat çekiyor. Her gün Cenab-ı Allah “bana dönün” diyor. “Ben varım, birim” diyor. “Bütün güç benim elimde, her şeyi yaratan benim” diyor. “Dünyaya İslam ahlakını hakim edeceğim” diyor, Cenab-ı Allah. “Bunu görüp bileceksiniz” diyor. Ayette de var; “Kendi vücutlarınızda, dış ufukta ve afakta Allah size ayetlerini gösterecek. Siz de görüp bilip tanıyacaksınız” diyor. Hem Hz. Mehdi (a.s)’ı, hem Hz. İsa (a.s)’ı göreceğiz ve bilip tanıyacağız, hem İttihad-ı İslam’ı göreceğiz.
Başbakanımız ne dedi? Helal olsun. “Şam’da Emevi Camii’nde namaz kılacağız” dedi, elhamdülillah. Tam Hz. Mehdi (a.s) ağzı, tam Hz. Mehdi (a.s) talebesi sözü. Hadislerde geçen konu; Hz. Mehdi (a.s)’ın Şam’da namaz kılması. MaşaAllah, “Şam’da namaz kılacağız yakın bir zamanda” diyor. Çünkü Şam deccalın elinde şu an.
Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder