27 Kasım 2012

Abdullah Öcalan'ın Mahkeme İfadesi!


Abdullah Öcalan diyor ki Yunanistan için, Yunan hükümeti için (Abdullah Öcalan’ın mahkeme ifadesi); ”Yunanistan ta baştan beri bize çok destek verdi. Kamplar kurduk Yunanistan’da. Maddi desteğini Yunanistan esirgemedi. Teknik konularda yardımcı oldu” diyor. Teknik konu nedir? PKK’nın teknik konusu ne olabilir? Dozer kullanmayı öğretmiyorlar tabii ki. “Sabotaj ve orman yakma eğitimlerini bize Yunan istihbaratı verdi” diyor. Yunan gizli servisi. Diyor ki Abdullah Öcalan ifadesinde; “Yunanistan ayrıca, Türkiye’de işlemiş oldukları terör suçları nedeniyle adli takip ve soruşturmadan kaçarak ülkelerine sığınan teröristlere,” burada PKK’lı mesela cinayet işliyor veya bir yeri bombalıyor, Yunanistan’a kaçıyor, “siyasi sığınma, kamp ortamı sağlama, silahlı eğitim sağlık hizmeti verme ve barınma imkanı gibi kolaylıklar sunuyor Yunanistan.”

 Abdullah Öcalan’ın mahkemedeki resmi ifadesi. Terör örgütü Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde rahatça faaliyet gösterebiliyormuş. Bu sırf Yunanistan. İngiltere, Hollanda Fransa... Mesela bak, “Fransa’da” diyor Abdullah Öcalan, “özellikle sivil toplum kuruluşları çok destek oldu. Orada yaşayan Kürtlerden iyi bağış toplarız” diyor. “Fransa’da PKK’nın radyoları ve dergileri bulunuyor” diyor. Hollanda için diyor ki; “Hollanda bizim üstlenme ve eğitim alanımızdır.” Hollanda. Biliniyor, PKK’nın. “En çok destek ve para bulduğumuz ülkedir.” “(Sözde) Bu sürgünde Kürt parlamentosu bu ülkede toplandı” diyor. Kürt parlamentosu topluyorlar. Sahte bir yapılanma. “Ayrıca Hollanda’da PKK’nın istihbarat bürosu bulunuyor. PKK’nın yan kuruluşlarının da Amsterdam’da bürosu bulunuyor” diyor.

Abdullah Öcalan İngiltere ile ilgili diyor ki; “Bizim konumuza en akıllı yaklaşan İngiltere’dir. Bazı lordlar benimle görüşüp ‘sizi destekliyoruz’” dediler. İngiltere’ de. Lordlar Kamarası üyesi İngiliz lordlar ki asıl dünyayı yönlendirenler İngilizlerdir zaten; İngiliz istihbaratı ve İngiliz derin devletidir. “Bazı İngiliz milletvekilleri Şam’da Apo’yla görüştü. Bu ülkede birçok gazete ve dergi PKK adına çalışıyor. Bazı İngiliz gazetecilerin Kuzey Irak’ta PKK için kulelik yaptığı belirlendi. PKK’nın Avrupa temsilcisi Kani Yılmaz İngiliz parlamentosunda PKK’yı anlattı.” Parlamentoda konuşma yapıyor, İngiliz parlamentosunda. PKK’yı övüyor, PKK propagandası yapıyor. Adamlar da alkışlarla dinliyorlar. Buradaki ekibin tamamı Darwinist; Darwinist, materyalist adamlar. Almanya’nın desteği, İtalya’nın desteği; hepsini anlatmış. Bütün ülkelerin desteklerini tek tek anlatmış. Tek tek de ispatlıdır.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder