28 Kasım 2012

Bütün Peygamberlerde Müthiş Hz Mehdi (as) Sevgisi Var!


“Semadan bir münadi” yani radyo ve televizyondan duyulan bir ses, “Ey insanlar! Muhakkak Allah-u Teâlâ size zalimleri, münafıkları” yobaz takımını “ve onlara uyanları menetmiş” yani, durdurdu diyor Allah, artık pislik yapamayacaklar diyor. “Ve size ümmet-i Muhammed’in en hayırlısı olan ve Mekke’de bulunan Hz. Mehdi (a.s)’ı reis kılmıştır, ona katılınız diyecektir” diyor. Peygamberimiz (s.a.v.)’e soruyorlar, Peygamberimiz (s.a.v.) bunu anlatınca, bakın sahabeler sürekli Hz. Mehdi (a.s) muhabbetindeler. En sevdikleri muhabbetlerden bir tanesi Hz. Mehdi (a.s) konusu. Nerede görseler Hz. Mehdi (a.s)’ı soruyorlar Peygamberimiz (s.a.v.)’e o devirde.

 Peygamberimiz (s.a.v.)’de ve bütün Peygamberlerde müthiş bir Hz. Mehdi (a.s) sevgisi vardır, sahabelerde de. Her gün soruyorlarmış, her gün; “Hz. Mehdi (a.s) ne yapacak, nasıl olacak, ahir zaman nasıl olacak?” diye sürekli soruyorlar. Sahabe tarafından, “Ya Resulullah Hz. Mehdi (a.s) nasıl bilinecek?” diyorlar. Belki yüz kere anlatıyor Peygamber (s.a.v.) ama yine doymuyorlar Allahu Âlem. Duymayanlar oluyor veyahut. “Peygamberimiz (sav) de ‘o benim neslimdendir, boyu posu sanki Ben-i İsrail ricalindendir”.

Yani, “Musevilere benzer” diyor. Musevilerin görünümündedir, Ben-i İsrail görünümündedir. “Yüzü, parlayan yıldız gibi nurludur.” Yüzü parlaktır diyor ve nurludur. “Yanağında bir nişan vardır” ben. “Yaklaşık kırk yaşlarındadır” diyor Peygamberimiz (s.a.v.).

“Masum insanlar katloluncaya kadar, Hz. Mehdi (a.s) çıkmayacaktır.” Mesela Suriye’de mazlum, tertemiz genç kızlar, çocuklar, mazlumlar her gün şehit ediliyor. Kamyon çocuk toplanıyor. “Masum insanlar katloluncaya kadar, Hz. Mehdi (a.s) çıkmayacak ve bu katliamlarla yerde ve göktekiler artık tahammül edemez bir hale geldiğinde” yani anarşi, terör ayrı bir hale geliyor ki, artık yeter diyorlar, “tahammül edilemez bir hale geldiğinde Hz. Mehdi (a.s) zuhur edecektir.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder