27 Kasım 2012

Dünyada iki Sınıf İnsan Vardır!Allah'a İnananlar,İnanmayanlar!


ADNAN OKTAR: Dağdaki adam mantar gibi bitmiyor ki, eğitimle elde ediyor adamları. “Eğitiyoruz” diyor adam söylüyor zaten. “Eğitim, akademi kurduk” diyor. “13 yaşında alıyoruz, eğitiyoruz.” diyor. 5 sene, 6 sene eğitiyorlar adamları, komünist yapıyorlar. Adam komünist bayrağının önünde resim çektiriyor, orakla, çekiç. “Yok ya bunlar faşist” diyor. Abdullah Öcalan komünist bayrağını açıyor orakla, çekiçle önünde resim çektiriyor, “komünist partisi kongresini yapıyoruz” diyor. “Yok, yok diyor komünizm yok ki” diyor, “komünizm diye bir şey yok” diyor.

AYLİN KOCAMAN: Lenin’in posterleri var.

ADNAN OKTAR: Lenin’in posterleri var. Adamlar “biz komünistiz, Allahsız, kitapsızız” diyor. “Yok, yok komünistlikle alakası yok” diyor. “Hıristiyan onlar, Hıristiyan” diyor. İnat eder gibi çok acayip bir durum var. Akşama kadar birçok televizyonda demagoji ile vakit geçiyor, birçoğunda. Habire konuşuyorlar. Bir türlü konunun içinden çıkamıyorlar. Halbuki çok nettir, dünyada iki sınıf insan vardır Allah’a inananlar, inanmayanlar. Bunların mücadelesi vardır. Sen hangi saftaysan onu akılla, bilimle, sevgiyle savunursun. Mesela bak komünistler de BDP’lilerle karşılaşınca gidip sarılıyor, değil mi? Sevgiyi kullanıyor orada propaganda yöntemi olarak yani güya. Çünkü evrimci olunca nasıl sevgisi olacak. Maymundan geldiğine inanıyorsun karşındakinin, “atamız mikrop türü diyorsun, mikroptan üredi atamız” diyorsun. “Bizim soyumuz mikrop” diyor adam açık açık gazetede yazıyor. Var mı o gazete haberi “Soyumuz mikrop” diye.

DİDEM ÜRER: Bulalım hemen, inşaAllah.

EBRU ALTAN: Sevgi yok, genleri korumak için yapıyorlar diye iddia ediyorlar.

ADNAN OKTAR: Bak, sevgi yok, genleri korumak içinmiş.

CEYLAN ÖZBUDAK: “Bencil gen” diyorlar ona da.

ADNAN OKTAR: “Bencil gen” nesli korumak için hayvanları türettiği bir şey diyor öyle mi sevgi için? İşte olacağı bu. Saldırganlıkta gıda diyor. Adam öldürmekte ihtiyaç diyorlar. Ondan sonra “terör nereden meydana geldi” diyorlar. Gece gündüz diyalektik felsefe, materyalist felsefe, Darwinist felsefe anlatılırsa, PKK da onun üzerine detayları anlatıyor. “PKK üniversitelerde yapılanmaya başladı” diyor. Kardeşim üniversitede Darwinizm’i, materyalizmi anlatıyorsun sen, onlar için o artık o kadar kolay ki, o kadar kolay ki dine, dindara adamlar nefes aldırmıyorlar. Üniversitelerde zaten Allah yarattı diyemediğin gibi, bir proteinin tesadüfen meydana gelmesi imkansız, diyemiyorsun.

Bilimsel bir gerçeği söyleyemiyorsun. Fosili sergileyemiyorsun, saldırıyor adamlar. Cam çerçeve indiriyor adamlar, fosilleri dağıtıyorlar, kitapları tekmeliyorlar, yakıyorlar. Polise haber veriyoruz, emniyete haber veriyoruz, mahkemeye haber veriyoruz, mahkeme kararı getiriyoruz. Ama bak bütün üniversitelerde Darwinizm propagandası hem devlet eliyle yapılıyor hem de ayrıca öğrenciler kendi aralarında toplanıp devletin imkanlarıyla yurtdışından profesörler getiriyorlar, Amerika’dan, İngiltere’den oradan buradan, konferans veriyorlar Darwinizm ile ilgili. Üniversite kendisi kitap basıp, dağıtıyor. Zaten devletin kitapları cayır cayır Darwinizm anlatıyor, materyalizm anlatıyor böyle garip bir durum var.

DİDEM ÜRER: “Söylediğiniz atamız mikrop haberi vardı.”

ADNAN OKTAR: Göstert bakayım.

DİDEM ÜRER: “Darwin yüzyıllardan beri insanların atalarının maymunların atasının aynısı olduğunu ileri sürmüştü. Ama bu yanlış tartışma halen sürüyor. Darwin’in iddiası yanlış daha doğrusu eksikti. Anlaşılıyor ki atalarımız maymun değil düpedüz mikrop.”

ADNAN OKTAR: “Maymunda” diyor atamız, garip varlıklardan bahsediyor, iğrenç varlıklardan, “atamız solucan” diyor bilmem ne. Nerede anormal bir şey varsa onu söylüyorlar zaten.

DİDEM ÜRER: Geçen günlerde “köpekbalığı atamızdı” demişlerdi.

ADNAN OKTAR: “Köpekbalığı atamız” diyorlar. Meydan boş olunca, devlet de nefes aldırmıyor, dünyada devletler. Yani Darwinizm aleyhine yazı yazmak çok büyük olay. Mısır ulemasından bize ateş püskürdüler. Fas, Tunuz, Cezayir. Fransa’da verdiğimiz konferanslarda Cezayirli öğrenciler saldırdılar, Faslı öğrenciler, Müslüman öğrenciler saldırdılar. Konferans verilen salonda saldırıya geçtiler, “anlatmayın” diye. Müslüman öğrenciler. Fransa, Darwinist, materyalist yapmış gençleri, “biz de Müslümanız” diyorlar. Kardeşim Darwinist’sen sen ne demek istiyorsun? “Kainat tesadüfen yaratıldı” demiyor musun? Allah’ı inkar ediyorsun, nasıl Müslüman olmuş oluyorsun sen o zaman?


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder