28 Kasım 2012

Hz Mehdi (as) Evinde Sedirinde İdare Eder Dünyayı!



“Hz. Mehdi (a.s), bütün haramların helal sayıldığı büyük bir fitneden sonra çıkacaktır”. İslam öyle bir hale gelmiş ki, Kuran’ın hükümleri tam tersine çevrilmiş. Bediüzzaman da bunu söylüyor, “onsan sonra çıkacaktır” diyor. “Hilafet” yani bütün İslam âleminin liderliği, “ona evinde otururken gelecek” hep evinde. Hz. Mehdi (a.s) hep evindedir. Bakın dikkat ederseniz hep evindedir. Biatlar evinde, sohbet evinde “sedirinden idare eder dünyayı” diyor.

 Mütevazı Hz. Mehdi (a.s). Ama bir sözünü iki etmiyorlar Hz. Mehdi (a.s), bir şey söyledi mi bitiyor. Mesela diyor ki, farz edelim Irak fakirse, “orayı bütün Müslümanlar ihya etsin” diyor. Bitti. Bir kelimeyle konu bitiyor, uzamıyor. Yani bürokratik engel kalmıyor, doğrudan yapılıyor faaliyet. “Hilafet, Müslümanların liderliği ona evinde otururken gelecek ve devrinde, yeryüzünün en hayırlısı kendisi olacaktır.” Yani insanlar en hayırlı onu bileklerdir, en çok onu seviyorlar dünyada, bütün dünyada.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder