26 Kasım 2012

Saadet Partisinin Bir Misyonu Var!


DİDEM ÜRER: Hocam, dün Ruşen Çakır Habertürk Televizyonu’nda, Numan Kurtulmuş’un ardından Saadet Partisi’nin etkisinin ve gücünün sınırlı olması nedeniyle Fatih Erbakan ve ailesinin de AK Parti’ye geçişi yönünde bir bilgisi olduğunu iddia etti.

ADNAN OKTAR: Yok, Fatih niye geçsin ki? Çünkü bir misyon var ortada. Saadet Partisi misyonu var. Gerçi AK Parti’de de o ruh var ama Saadet çok net onun okulu. Öyle bir şey yapmaz Fatih. Ama Saadet Partisi içerisinde görevler alsın. Güzel faaliyetler yapsın. Daha olgunlaşıyor o. İlerde, inşaAllah çok daha güzel görevler alır. Daha yaşı küçük. Bilgisi artıyor, kültürü artıyor. Görgüsü, bilgisi arttıkça onun hitabeti de, şevki de, heyecanı da artacaktır. Etki gücü de artacaktır. Ama Saadet mutlaka gereken bir parti. AK Parti’ye bir zararı olmaz yani. Oy yönünden de AK Parti’yi yıpratacak bir durum yok. AK Parti’nin yaklaşık yüzde atmış oyu var. Öyle bir sorunu yok AK Parti’nin. Yani Saadet’in oylarına ihtiyacı yok AK Parti’nin. Büyük Birlik Partisi’nin de olması gerekir. MHP’nin de olması gerekir. Bunlar hep fikir ekolleri, önemli.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder