28 Kasım 2012

Ahir Zamanda Müslümanlar Ümmet Ümmet diye Bağıracaklar!


 “Üç bayrak altında yedi bayrak taşıyanlar, mücadele eder” diyor, “alametleri ‘ümmet ümmet’ şeklinde bağırmalarıdır.” Yani “Müslüman’lar ümmet olsunlar, İttihad-ı İslam olsun” diye bağıracaklar diyor. Çünkü o zaman daha ümmet olmamış. Hâlbuki bak eğer İslam, Hz. Mehdi (a.s) daha önce gelmiş olsa zaten ümmet olarak yaşadı insanlar. Osmanlı döneminde. Hz. Mehdi (a.s)’ın gelmediğini anlıyoruz. “Ümmet ümmet” demeleri için, İslam’ın başsız, Müslüman’ların dağılmış olmaları gerekiyor. İlk defa şu an oldu o. Ve o yüzden de Müslüman’lar “Ümmet ümmet” diye bağırıyorlar. “Ahir zamanda Müslüman’lar ‘Ümmet ümmet’ diye bağıracaklar” diyor Peygamberimiz (s.a.v.).

Yani “ İttihad-ı İslam, Müslüman’lar birleşsin, ümmet olsunlar, toplansınlar diye bağıracaklar” diyor. “Her bir bayrağı taşıyan, mülkün kendisinin olacağı ümidini taşırken” herkes kendini Hz. Mehdi (a.s) zannederken” diyor, çok manidar Peygamber Efendimiz (s.a.v.) nasıl anlatıyor, “her bir bayrağı taşıyan” diyor. Çünkü hepsinin bayrağı var dikkat ederseniz. Hepsinin bayrağı var. Bayrağı olmayan bir cemaat yok, topluluk yok.  Eline bayrağı alan ortaya çıkıyor. “Her bir bayrağı taşıyan mülkün kendisinin olacağı ümidini taşırken” yani kendisinin Hz. Mehdi (a.s) olacağı, mülkün hükümranlığın, hâkimiyetin kendisine ait olacağını zannederken, çünkü en küçük bir cemaatin bile liderleri hep bayraklı ve hep Hz. Mehdi (a.s) zannediyor hocalarını değil mi?

Açın bakın Facebook’a. Böyle padişah koltuğu gibi koltuk yaptırıyorlar kendilerine, sütunlar falan, görkemli şekilde o arkadaşı orada oturuyorlar, sünnet çocuğu gibi süslüyorlar, arkaya da bir bayrak. Kim bu? diyorsun. ‘Nasıl anlamazsın bayrağı baksana’ diyor adam ‘ihtişamdan anlamıyor musun işte mülkün sahibi’ diyor. Peygamberimiz (s.a.v.) ne diyor; “her bir bayrağı taşıyan, mülkün kendisinin olacağı ümidini taşırken” Müslümanlar paramparça olmuşlar, “her biri kendini Hz. Mehdi (a.s) zannederken” diyor, Hz. Mehdi (a.s)  çıkacak.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder