02 Kasım 2012

Üstünlük Takvada !



“Türk-İslam Birliği dendiği zaman, işin içine ırk giriyor. Onun için Türk-İslam Birliği adı altında bir İslam Birliği olacağını zannetmiyorum. Sadece İslam Birliği desek olmaz mı Adnan Hocam? Araplar da İslam birliği der, Kürtler de Kürt İslam birliği der. Arap İslam Birliği Kürt İslam Birliği olur mu? Başına Türklük koyarak herkesi bir çatı altına toplayamaz. Lütfen cevaplarsanız sevinirim.” Ömer Yıldırım. Ömer, ben kaderi anlattım. Kaderde öyle. Yani Türk milletinin öncülüğüyle, Türk milletinin içinden çıkıyor Hz. Mehdi (a.s). Hadiste de okudum; “İlk talebelerini Türk’e gönderir Mehdi” diyor. Zaten geliş yönünü de söylüyor; “Doğudan gelir, batıya gelir. Köprüyü geçer kuru yoldan geçer denizin kenarında bayrağı diker” diyor. “Ve İstanbul’u fetheder diyor. Hepsi Türkiye’ye göre. “Kutsal emanetler yanındadır” diyor. Burada kutsal emanetler.

Yani sen istemesen de Türk milleti öncü, istesen de Türk milleti öncü. Liderin isminden niye çekiniyorsun? Hizmet eden bir millet, hizmet edecek bir millet, hadim bir millet. İslam aleminin hadimi. Üstünlük iddiasıyla, ırk iddiasıyla çıkmıyor ki Türk milleti. Hizmetçilik iddiasıyla ortaya çıkıyor, hadimlik iddiasıyla. İslam aleminin biz hademesiyiz, hizmetçisiyiz. Çileye talibiz biz, zorluğa talibiz. Niye şaşırıyorsun? İlla ki bir millet öncü olacaktır. Cenab-ı Allah’ın Türk milletini görevlendirdiğini anlıyoruz. Kuran ayetinin işaretinden de anlaşılıyor.

“Sizin yerinize daha mükemmel bir kavme görev veririm” diyor özetle Cenab-ı Allah Kuran’da. İşte o da Türk milleti. Bunda şaşacak bir şey yok. Şu vakte kadar geldiğine göre şu vakitten sonra da gidecek demek ki. Amerikalılar bile diyor, ne diyor adam Obama’ya kızıyor diyor ki; “Osmanlı İmparatorluğunun adamları yeniden oluşturdu” diyor. “Senin yüzünden ey Obama” diyor. “Sen de yardımcı oldun” diyor. Niye Osmanlı İmparatorluğu? Abbasileri oluşturdu diyebilirdi, başka bir şey diyebilirdi. Niye Osmanlı dedi? Çünkü Türkiye merkezli olduğunu gördüler. CIA’da bunu söylüyor, bütün Avrupa, Amerika bunu söylüyorlar. Bir gerçek bu. Irk üstünlüğüne dayalı bir ifade değil ki bu. Üstünlük takvada.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder