24 Kasım 2012

Çözüm Fikri Mücadeledir!


ADNAN OKTAR: Komünist bir örgütle nasıl anlaşacaksın, ne diyeceksin? Bir kere silah bırak demek adama, öl demek gibidir bir komüniste. Silahı asla bırakmaz. Yani olmayacak bir teklif. Komünistlikten vazgeç demek, ona yine öl demek gibi olur. Komünist kalacağına göre, komünist ideallerini gerçekleştirmek için mücadele edecek demektir. Tek çözüm, fikri mücadeledir, bunun dışında bir yol olmaz. Komünist ile oynanmaz yani şakaya gelmez komünist adam. Şeytanın etkisinde. Gözü dönmüş bir yapılanmadır.
 Leninizm çok acımasız bir sistemdir. Bunu anlamıyor arkadaşlar. “Gider konuşuruz” diyorlar. Ne teklif edeceksin? Bölünmeyi teklif edersen, kabul eder adam. Bölünmeyi kabul etmeyeceğine göre neyi teklif edeceksin? “Sen silahı bırak. Hoşumuza gider silahı bırakırsan.”O da sana soracak, sen ne vereceksin? “Bizde bir şey yok” diyeceksin. “Biz sadece silahı bırakmanı istiyoruz diye masaya çağırdık seni.” Adamla dalga geçiyor gibi bir şey olur o zaman? Adam seninle masaya oturur. Ama Güneydoğu’yu ona verirsen, bayrağı diktirirsen, PKK bayrağını. Onun dışında anlaşmaz seninle. Anlaşma, anlaşma, sürekli anlaşma lafını bıraksınlar. Onun çözümü yok. Fikri mücadeledir. 
Fikri mücadeleye tek kelime yaklaşmıyorlar. Daha hala masa edebiyatı var. “Masaya otururuz.” Lokantada masaya oturursun. Masadan başka bir şey çıkmaz. Masada ne söyleyeceksin? Varsa fikrin, zaten şu anda söyle. Adamı masaya kadar yormaya gerek yok ki. Sen söyle, adam sana cevabını gönderir. Ne masası yani? Masada mı ilham gelecek sana birdenbire. Olağanüstü bilgi mi akacak masaya gelince sana? Varsa bilgin şu an aktarırsın, anlatırsın. Zaten sana cevabını veriyorlar. Böyle mantıksız olmaz. Masada hiçbir şey çözülmez. 
Bunlar demagoji. Toptancı muhabbeti gibi. Mal alışı falan vardır. Orada oturursun konuşursun üç aşağı beş yukarı anlaşırsın. Ben şu kadar kar edeceğim sana şu kadar kar düşecek falan dersin. Adamla tokalaşır kalkarsın masada bu olur. Güney Doğuda böyle bir olay olmaz. Komünistlerle tek çözüm; fikri mücadeledir, bilimsel mücadele, ilmi felsefi mücadele. Yapmıyorsan, yenilirsin. Silahlı mücadeleye silahla cevap verirsen, netice alamazsın. Dünyanın hiçbir yerinde netice alınamamıştır. Bilimle akılla felsefeyle cevap verirsen net netice alırsın kökten bitirirsin. Beynini fethediyorsun çünkü.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder