22 Mart 2013

Sürekli Allah'a Hamd Edeceğiz !


Güzel günler göreceğiz Müslümanlar cennete gidecekler. Çok fazla Müslüman olacak dünyanın büyük bölümü Müslüman olacak sonra dünyanın tamamı Müslüman olacak, Hz. İsa Mesih (a.s) ile, inşaAllah. Şeyhimiz görev alacak, Şeyhimiz görevli dünya tatlısı Şeyhimiz Şeyh Nazım Kıbrıs-i Hazretleri. Allah ömrünü uzun etsin sağlık sıhhat versin. Genç kızlar sevinecek, delikanlılar sevinecek bu mutsuzluk bitecek, gerilim bitecek. Ne kadar sürecek? Çok kısa sürecek. Sonra öyle bir bozulma olacak ki, dünya tarihinde görülmemiş. Yani bütün dünyanın dinsiz olduğu görülmemiş, bütün dünya dinsiz olacak bak daha önce bütün dünya dindar oluyor sonra bütün dünya dinsiz olacak iki zıt durum. İlk defa oluyor. Sonra da kıyameti mezarımızdan seyredeceğiz sevinçle, sürurla, Allah’ı teşbih ederek, gayret ederek.

Kum gibi dağılacak sonra Cenab-ı Allah bütün ümmeti bütün insanlığı tek bir kerede hepsini ayağa kaldırıyor, insanlar şaşırıyorlar, uyuduklarını zannediyorlar, uykudan kalkar gibi kalkıyorlar. Cennetlikler cennete geçecekler, sefa ve güzellik yurdu, ne güzel. Sevgiden hoşlananlar, muhabbetten hoşlananlar, iyilikten hoşlananlar,  güzel sözden hoşlananlar sürekli güzellik görecekler. Nur gibidir cennet, sevinç yurdudur, güzellik yurdudur, evleri güzel insanları güzel, müziği güzel, sohbeti güzel. Sürekli Allah’a hamd edeceğiz ‘elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah’ sürekli. Sürekli ‘selam, selam, selam’ hep tanıdık çünkü bütün Müslümanlar birbirlerine selam veriyor bak dünyada şu an var mı selam? Yok. Cennette herkes birbirine selam veriyor. Hep ‘selam, selam, selam, selam’ maşaAllah. Kıyafetler şahane cennet kıyafetleri şahane, Cenab-ı Allah öyle bir güzellik sunuyor müminlere, sonsuza kadar. Bitmiyor zaman, katrilyonlarca sene geçiyor, katiyen bitmiyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder