30 Mart 2013

Bölünme Yok..İttihad-ı İslam Var !


Bölünme yok. İttihad-ı İslam var. Sevgi var, merhamet var, muhabbet var, dostluk var, kardeşlik var. Bütün Ortadoğu’yu kucaklayan; Çin, Rusya hepsine şefkat duyan, Amerika’ yada şefkat duyan,bütün dünyayı seven bir sistem; İslam budur.Herkesi seven, herkese iyilik eden bir sistemdir. Namusumuz, haysiyetimiz, şerefimiz, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, Allah’ımız, Kitab’ımız bizim için hayattır. Allah için gözümüzü kırpmadan canımızı veririz.

Allah için yaşıyoruz biz zaten. Eğer adam elimizden dinimizi, imanımızı, Allah’ımızı, Kitab’ımızı almaya kalkarsa kendince -haşa-,kendi kafasınca inancımızı almaya kalkarsa, “vatanı bölüp yirmi küsura, otuz parçaya ayıracağım” demeye kalkarsa o zaman hayatın anlamı kalmaz bizim için. Yani anlamı kalır da o hayatı Allah için kullanırız. Sunarız Allah’a yani. Dolaysıyla her zaman söylüyorum; yetmiş milyon şehid vermeden vatanı teslim etmeyiz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder