30 Mart 2013

Abdullah Öcalan Ahir Zaman Deccallarından Biridir !


“Allah, Öcalan’ı ana rahminde düşünürken dört bin kişinin katili olarak mı yarattı? Hülagü”. Milyonlarca kişinin katili olarak yaratıyor Allah.Kaderi öyle. “Deccal gelecek” diyor Peygamberimiz (s.a.v),“bütün dünyayı kasıp kavuracak” diyor hadiste,“dünyanın büyük bir bölümünü katledecek” diyor,“deccal” diyor. İşte deccal.Deccal ne?Deccal komitesinden bu insan.Abdullah Öcalan deccal komitesinden. Allah kaderinde onu öyle yaratmış. Allah’tan bağımsız, ayrı bir güç mü bu? Haşa.O zaman sen ilahlaştırmış olursun onu. Tabii ki Allah’ın kontrolünde.Her şey kaderde olur. “Deccal gelecek” diyor Allah,“bütün şehirlerinizi yok edecek, yerle bir edecek, insanlarınızı öldürecek.” Yer belirtiyor zaten;“Fırat bölgesinde” diyor,“Fırat bölgesinde çok büyük bir katliam yapacak” diyor.

Hatta iyi anlaşılsın diye Peygamberimiz (s.a.v);“insanların yüzde doksanını katledecek” diyor, “şehid edecek” diyor. Hadis, bin dört yüz yıl öncesinden söylüyor. O zaman Abdullah Öcalan var mıydı?İşte deccalın yapacaklarını söylüyor. Bin dört yüz sene öncesinden Fırat bölgesi özellikle belirtiliyor.Oranın kan gölüne döneceğini söylüyor. Çok şiddetli çatışmalar olacağını söylüyor bölgede. Kadınların ve çocukların şehid edileceğini söylüyor. Ama bakın, verdiği orana bakın.Diyor ki;“yüzde doksan insanlar orada şehid edilecekler” diyor ve bunu bir ahir zaman deccalının yapacağını söylüyor. Abdullah Öcalan da ahir zamanın deccalıdır,deccallarından biridir, otuz deccaldan birisidir.

Ama nasıl Hz. Musa(a.s) gitti Firavun deccalını imana davet ettiyse bizde Öcalan’ı imana davet ediyoruz.Hz. İbrahim (a.s) nasıl gitti Nemrut’u ki o devrin deccalıydı Nemrut, imana davet etti; bizde aynı şekilde Öcalan’ı imana davet ediyoruz. Çok fazla deccal olacaktır ahir zamanda. Ama bunu yaparken Abdullah Öcalan’a sorduğunda;“sana bunu zorla yaptıran var mı?”desen;“ben kendim yapıyorum” diyor. Allah ona zorla yaptırmıyor. Kendi iradesiyle yapıyor. Ama kaderde onun öyle olacağı belli. Biliyor Allah onu. Kaderi öyle onun. Ama hiç kimseyi Allah hiçbir şekilde zorlamaz. Mesela şuan beni dinleyen adamlar zorla mı dinliyor? Birisi tutup kolunuzdan sizi getirmedi. Kendi isteğinle dinliyorsun. Kendi isteğinle karar veriyorsun. Yemek yemek istediğinde nasıl kendin karar veriyorsun,kötü bir söz söyleyen insan nasıl kendi karar veriyor; deccallık yapanda kendi karar verir.

Ama bu, Allah’ın ilmindedir. Kaderde bilinir bu. Çünkü tek biran vardır. An ne demek? Sonsuz kısa zaman dilimi,sonsuz kısa. Yani saniyenin sonsuz küçüğü. Saniyenin sonsuz küçüğü. O kadarlık bir zamanda bütün kainatı ve bütün kaderi yapıp bitirdi Cenab-ı Allah, sonsuz hayatı yapıp bitirdi. Ama insan aklı tabii bunu alamayabilir. Onun için bunu böyle kahve muhabbetiyle anlamaya çalışan bazı arkadaşlar oluyor. “Olur mu?” Öyle olmaz. Benim anlattıklarım Kuran ve hadise dayalı. Ve modern fiziğinde açıklamasıdır bu. Modern fiziğe göre de zaman yoktur. Zaman izafidir. Zaman algı biçimidir. Bir inançtır yani, îmânen aklında geliştiğinin bir inançtır zaman. Beyninde meydana gelen bir inançtır. Dışarıda zaman yok.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder