11 Mart 2013

Geceli Gündüzlü Yıllardır Yaptığımız Mücadelenin Sonucu!



Devletin anti-Darwinist, anti-materyalist politikası olacak diyor Başbakan, benim anladığım, yaratılışı anlatacağız, Kuran’ı anlatacağız, imanlı bir gençlik olacağı için de bir risk kalmayacak diyor. Darwinizmin kaç saatten kaç saate inmişti eğitimi?

21 saatten, 9 saate indi. Darwinizm anlatılmasın demiyoruz. 9 saat değil 90 saat olsun isterse. Cevabı verilsin, bilimsel cevabı. Mesela fosiller, devlet sergilesin fosilleri. Mesela proteinin yapısını devlet anlatsın. Darwinizmin geçersizliğine ait bilimsel delilleri halka sunmak gerekiyor. Yoksa Darwinizmi anlatsınlar. Komünizmi anlatsınlar, Marksizm’i anlatsınlar, hepsi anlatılsın. Fakat cevabı da anlatılsın. Mesela kofulun yapısı, insanın aklının alacağı gibi değil. Hücrenin yapısı insanın aklının alacağı gibi değil. İstanbul şehri gibi bir hücrenin içi. İstanbul nasıl girift ve karmaşık, İstanbul şehri gibi. Adam ne diyor onun için? “Tesadüfen oldu” diyor. Şimdi oradaki mantıksızlığı, oradaki garipliği insanların görebilmesi için bilimsel delillerin ortaya konması gerekiyor.

Bilimsel delil nedir? Fosil. Sadece fosili sergilesin. Yorum da yapmasın istiyorsa, sırf sergilesin. 21 saatten, 9 saate inmesinin vesilesi, tek biziz. Geceli gündüzlü yıllardan beri yaptığımız mücadelenin sonucunda 21 saatten, 9 saate indirdik. Orada yapılması gereken, Darwinizmin anlatılıp, cevabının da bilimsel izah edilmesi. Bu kadar, başka bir şey yok. İlimle, irfanla, delille, kati delillerle. Duygusal anlatımlar yok, romantik anlatımlar yok. Psikolojik propaganda yok. Doğrusu neyse, o.

Bütün dünya devletleri çekiniyor. Suudi Arabistan şeriatla idare ediliyor diyorlar, Suudi Arabistan Darwinizmin en güçlü anlatıldığı ülke. İran şeriatla idare ediliyor diyorlar, en güçlü Darwinizmin anlatıldığı ülke ve çok fazla Darwinizmi anlatan müze var İran’da, çok fazla. Suudi Arabistan’da da öyle. İslam ülkelerinin hepsinde öyle. Bu dehşet verici durumdan Müslümanlar bu hale geldiler. Terörün anarşinin sebebi bu, Müslümanların ezilmişliğin sebebi de bu.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder