23 Mart 2013

Hristiyanlar Ahir Zamanda Garip Kaldılar !


 Kilise ziyaretleri, Hıristiyanları ziyareti, onlarla ahbap arkadaş olmak, Yaratılış Atlası götürmek muazzam hizmet çok güzel. Çok bereketli hizmetler. Hıristiyanlar da garip kaldı ahir zamanda, çok garip kaldılar. Onlara yardımcı olmak lazım. İmanlarını güçlendirmek lazım. Allah’ın birliğine, varlığına, cennetle cehenneme imanlarını güçlendirmek lazım. Resulullah (s.a.v)’i sevdirmek lazım. Resulullah (s.a.v)’i tanımıyorlar, bilmiyorlar. Bilseler çok severler. Hem de ne sevgi. Nasıl tanıtıyor adamlar? Diyorlar ki: “Peygamber (s.a.v) işte sakal bırakmayan, sakalını kesen bir adamı gördüğünde onu öldürün dedi” diyor. O zaman adam sevemiyor Peygamber (s.a.v)’i. “Namaz kılmayanı öldürün dedi” diyor. “Oruç tutmayanı öldürün, zekat vermeyeni öldürün.” Kardeşim, her şeyde “öldürün dedi” diyor. Kan akıyor.

Haşa Peygamber (s.a.v)’i kan dökücü insan olarak gösteriyorlar. Onlar da sevemiyor o zaman. Yalan söylüyorlar. Kuran’la Peygamberimiz (s.a.v)’i anlatmak lazım. O zaman coşkuyla, muhabbetle severler. Ayette diyor ki: “Çeneleri üstüne gözyaşları içinde kapanırlar yere” diyor Allah. Doğrusunu anlatırsan, çok sever. Hıristiyanlar şefkatlidir. Kalpleri rikkatlidir, böyle sevgiye açık olur Hıristiyanlar. Daha barışçıldır Hıristiyanlar. Onları anlatı mı kalbi sevgiyle dolar. La İlahe İllaAllah Muhammeden Resulullah diyecektir, Peygamberimiz (s.a.v)’in peygamberliğini kabul edecektir, bütün peygamberlerin peygamber olduğunu kabul edecek. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın peygamber olduğunu kabul edecek. Nur gibi Müslüman olacak.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder