21 Mart 2013

Hz Mehdi (as) Devrinde Bereketle Dolacak !


“Yer altın plakları gibi ciğerparelerini dışarıya atacak. İnsanların kalpleri zenginleşecek.” Yani madenler bulunacak. Kalplerin zenginleşmesi ne demek? Hediyeleşecekler; çıkarıp ceketini hediye edecek, elbisesini hediye edecek, yiyeceklerini hediye edecek. Herkes cömert olacak. Şu an bazen rakı masasında millet coştu mu birbirlerine evin anahtarını veriyor ama ayılınca anahtarları geri alıyorlar.Öyle bir coşku olacak ki evin anahtarlarını verdimi bir daha geri almayacak. Çünkü mal bol. Bak “boğulacak” diyor, “mala boğacak” diyor. Boğacak ne demek? Taşıyor. “Yeryüzü Hz. Mehdi (a.s) devrinde bereketle dolacak, Kabe’nin altından define çıkartacak Hz. Mehdi (a.s)” diyor. Kabe’nin altında bir kazı çalışması yapılacak demek ki. Kim bilir neler çıkacak Kabe’nin altından.

Çünkü on binlerce yıllık bir yapı. Onun altında kim bilir neler var. “Antakya yahut Taberiye Gölü’nden tabut-u Sekine çıkarılacak.” Hz. Musa (a.s)’ın kutsal sandığı. “Omuzlanıp,” omuzda geliyor,“omuzlanıp Beytü’l Makdis’te Hz. Mehdi (a.s)’ın önüne konulacak” diyor. Hz. Mehdi (a.s)’ın önüne getirilip konuluyor sandık, kutsal sandık. Yahudiler onu görünce birazı müstesna Müslüman olacak. Demek ki Hz. Mehdi (a.s)’ın Yahudilerle bir bağlantısı olacak. Müslümanlarla Yahudilerin birleşmesi için, onların Müslüman olması için bir gayreti olacak ki, burada Yahudilerle bağlantıya hadis açıkça işaret ediyor. “Yahudiler onu görünce,” kimi?Hz. Mehdi (a.s)’ı ve kutsal sandığı,Hz. Mehdi (a.s)’ın önüne getirilip konduğunu Kudüs’te görünce, “birazı müstesna bütün Yahudiler Müslüman olacak” diyor.

 Hz. Mehdi (a.s) demek ki Yahudilerle içiçe olacak. Demek ki onlara tebliğ yapacak, onlarla dost olacak, iç içe olacak ve bu sevgi, bu muhabbet vesilesiyle sandığın da önüne konduğunu görünce, “çok azı müstesna” diyor Peygamberimiz (s.a.v), “hepsi iman edip Müslüman olacak” diyor.Bize de soruyorlar, niye Yahudilerle görüşüyorsunuz? Mehdi talebesi olduğumuz için görüşüyoruz Hazretler. “Horasan’dan siyah bayraklı insanlar gelip ona biat edecek.” Horasan, Türkler. “Türkler ona gelip ona biat edecekler” diyor. “Meryem oğlu İsa Mesih,” ibn-i Meryem, “ile buluşacak. Hz. İsa Mesih (a.s), Hz. Mehdi (a.s)’ın arkasında namaz kılacak. Hz. Mehdi (a.s)’ın üzerinde Peygamber (s.a.v)’in alameti bulunacak” diyor. Yani Mühr-ü Şerif. Sırtında Peygamberimiz (s.a.v)’in mührü.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder