12 Mart 2013

Netice Bilimsel,İlmi,Akılcı,Sevgiye ve Kuran'a Dayalı Eğitim!



Komünist adam amacına ulaşamazsa, o ona biraz garip gelir. Bir şekilde amacına ulaşmak isteyecektir. O yüzden fikri mücadelenin dışında bir yol yok. Yani bugün durur yarın başlar. Yarın başlar öbür gün durur, yine hareketlenir. Eninde sonunda amacına ulaşmak ister komünist hareket. Onun için geçici tedbirlerle, siyasi tedbirlerle, politik tedbirlerle netice almak mümkün değil. Netice bilimsel, ilmi, akılcı, sevgiye dayalı, Kuran mucizelerine dayalı, bilimin verilerine dayalı anti-Darwinist, anti -materyalist eğitim. Ve bunun devlet tarafından kapsamlı olarak yerine getirilmesi.

Çözüm budur. Onun dışında AK Parti hükümeti gider başka bir hükümet gelir. Başka türlü olaylar olur. Olaylar durulmaz. Terörün durması, silahın gömülmesi. Yere gömer yeniden çıkartır. Başka ülkeye gider yeniden geri gelir. Bu nihai bir çözüm değildir. Abdullah Öcalan ölür başkası yerine gelir. Onun yerine başkası gider, başkası gelir. Sonu gelmez bu işlerin. Yani Abdullah Öcalan ömrü boyunca aksini söylese bile, bir gün her insan gibi o da vefat edecektir. Ve onun gücü yetmez, bir dereceye kadar gücü yeter. Komünizmin hedeflerini düşünce olarak durdurması Abdullah Öcalan tarafından mümkün değil. Yapamaz bunu. Ancak geçici duraksamalar meydana getirebilir, onlar da sonra yeni ataklara zemin hazırlar. Allahualem diyoruz.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder