21 Mart 2013

Gökten Hz Mehdi (as) İsmiyle Çağrılacak !


“Ramazan ayında iki kere Ay tutulacak” diyor. Bu oldu, iki kere üst üste. “Her tarafı aydınlatan kuyruklu yıldız doğacak.”“Doğudan üç veya yedi gün ardı ardına büyük bir ateş zuhur edecek.” İstanbul’da çıkan o büyük ateş, geminin patlamasıyla meydana gelen ateş. “Gökte karanlık olacak.” Bütün gök biliyorsunuz dumanla kaplandı; simsiyah, kilometrelerce duman. Kilometrelerce kalınlıkta, kilometrelerce uzunlukta duman bulutuyla İstanbul kapanmıştı. “Gökte alışılmış olan kırmızının aksine bambaşka bir kızıllık yayılacak.” Fotoğraflarda görüyorsunuz, kıpkırmızı İstanbul. İlk defa oldu. “Yeryüzünün duyup anlayacağı bir dille nida edilecek.” Yani acayip gök gürültüsü gibi sesle nida edilecek.

“Şam’da, Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış zamanında Harista denilen bir köy yerle bir olacak.” Şu an Harista semti Şam’da yerle bir oldu. “Gökten Hz. Mehdi (a.s) ismiyle çağrılacak.” Duyulacak yani, Hz. Mehdi (a.s) olduğu. Radyo, televizyon; ona işaret ediyor. “Doğu va batıda bulunan herkes bu sesi duyacak.” Yani Azerbaycan da duyacak, İstanbul da duyacak, Adana da duyacak, Amerika da duyacak, her yer duyacak. İnternet, televizyon teknolojisini, Peygamberimiz (s.a.v) 1400 sene öncesinden mucizane haber veriyor. Bak, diyor ki; “doğu ve batıda bulunan herkes duyacak.” “Dünyanın her tarafından duyulacak” diyor. Bu ancak internet teknolojisiyle olur ve televizyonla olur. O devirde insanların aklı almamış bunu. Bediüzzaman, “o zaman reddediyorlardı, imanları gidiyordu. Halbuki şimdi çok alelade geliyor onlar için” diyor. Mülhidler, ilhad edenler, yani dinden çıkanlar için Bediüzzaman diyor ki, “şiddetle reddediyorlardı bu hadisleri birkaç yüzyıl önce. Hiç olmayacak bir şey diyorlardı. Şimdi onlar için çok sıradan geliyor.” “Gayet normal geliyor” diyor.

Şevval ayında ayaklanma, Zilkade de harp konuşmaları, Zilhicce’de de harp vaki olacak.” İran-Irak savaşı tam bu aylarda oldu. Bu aylara tam uygun olarak oldu. “Hacılar soyulacak, kanlar Cemretü’l Akabe üzerine akacak.” 1979’da, Hicri 1400 de Kabe işgal edildi. Orada hacıların kanları Cemretü’l Akabe üzerine aktı. Aynısı oldu. “Anlaşmazlıklar ve sık sık depremler vaki olacak.” Her gün deprem oluyor neredeyse, görüyorsunuz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder