12 Mart 2013

Bütün Ömrü İslam'ı Yaymakla Geçti Şeyhimizin !


Ne güzel, Kıbrıs’ın süsü Şeyhimiz, bütün ömrünü İslam’a, Kuran’a vakfetti Şeyhimiz, müthiş bir saygıyı, müthiş bir hürmeti, müthiş bir ilgi ve alakayı, kat kat kat hak ediyor benim canım Şeyhim, bütün genç ömrünü Allah rızası için, geceli-gündüzlü İslam için kullandı. Bilmez birçok kişi. Mesela İstanbul’a geliyordu, Ortaköy Camii’nde sohbet ediyordu, ben gördüm. Oradan çıkıyordu, başkasının evine gidiyor, zannediyorsun dinlenecek, orada da bir sohbet. Akşam oluyor gidiyor, orada da bir sohbet, gece 3’te gece namazına kalkıyor, yine sohbet.

Bütün ömrü, İslam’ı, Kuran’ı yaymakla geçti Şeyhimizin. Geceli-gündüzlü, Almanya’ya gider, Endonezya’ya gider, Malezya’ya gider, Singapur’a gider, nefes almadan, geceli-gündüzlü İslam’a hizmet ederdi, hala da hizmet ediyor. Benim gördüğüm, dünyada şu an tanıdığım, bildiğim insanların içerisinde, en değerli insandır Şeyhimiz, fevkalade hürmete, fevkalade saygıya, fevkalade sevgiye layık bir insan. Bütün kardeşlerimiz Şeyhimize dua etsinler, hepsi çok fazla seviyorlar biliyorum, fakat dua çok önemlidir. Sağlığı, sıhhati için, iyiliği, güzelliği için, ömrünün uzun olması için dua etsinler, Allah bizlere bağışlasın, inşaAllah Hz. Mehdi (a.s)’ı ve Hz. İsa Mesih (a.s)’ı görmek, Şeyhimize nasip olacak, Kutbu’l Aktap olduğu için, ona görev verildi, inşaAllah. Şu an dünyadaki tek kutup, Kutbu’l Aktap’tır Şeyhimiz. Birçok manevi gücün sahibi, son derece mütevazi, mazlum ve tatlı.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder