22 Mart 2013

Mehdi Üslubu !



DİDEM ÜRER: “Hiç kimse ile savaşmadan, hiç kimseyi düşman ilan etmeden, hiçbir sınıra saygısızlık yapmadan, tekrar Saraybosna’yı, Şam’a Bingazi’ye, Erzurum’a, Batum’a bağlayacağız, bizim güzümüzün kaynağı bu, şimdi size apayrı ülkeler gibi gelebilir, ama bundan 110 yıl önce Yemen ile Üsküp aynı ülkenin parçalarıydı”  demiş. MaşaAllah.

ADNAN OKTAR: Bir genç kız güzel olunca rahat eder. Genç kızı çirkinleştirmek akıllı bir hareket değil. Onun o zaman morali yerine gelir, neşesi yerine gelir, sevildiği beğenildiğinde. İffetini korumak. Sana ne kardeşim. O korur iffetini. Sen kendini koru. O kendini korur. Diyor ki “kadın iffetini koruyamaz.” Senin ne üstüne vazife?. Kadın sana diyor mu sen iffetini koru diye?Sen kendini korursan, oda kendini korur. Sen derdine düşme. Güzel olsun kadınlar. Mesela bu benim canım, dünyalar tatlısı, ama iffetine de titiz. Aklı başında ne yaptığı ne ettiğini biliyor. Kendini korumayı bilen, sözünü bilen bir insan. Ama güzel, çok hoş, ne güzel, beğeniyoruz.

Dışişleri Bakanı Sayın Davutoğlu, evliye üslubu kullanmış. Mehdi üslubunu görüyor musun? Ne diyor; “sevgi ile şefkatle, kimseyi ezmeden, kimseyi korkutmadan, büyüklük hissine kapılmadan, büyüklük iddiası olmadan, tevazuyla, hizmet ruhuyla, hadimlik ruhuyla, toprak olarak, baş olarak değil, toprak olarak, hizmete talibiz” diyor. “Silahımız sevgi, muhabbet, dostluk, akıl, fikir, ilim.” Mehdi üslubu, gayet güzel. Şahane olmuş, hiç çekinmeden söylesin, Başbakan’da, adamlar oradan buradan konuşuyor. Haklı tabii kaile alır ama, kalben kaile almaz. Teknik olarak açıklasın. Ama kalben kaile almasın. Yanındayız, destekliyoruz.

Ben vatandaş olarak destekliyorum. Milletimizde destekliyor. Daha ne desin? Açıklıyor, gürül gürül, tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek dil diyor. Af da düşünmüyoruz diyor. Daha ne desin?Israrla şunu yapacaksın. Yok yapmayacağım diyor. Yok yapacaksın. Olmaz öyle şey. Söz verdin mi, inanacaksın. O zaman o şüphecilik seni nereye götürür? Ayrıca demokratik hakkında var. Oyunu vermezsin, bir daha ki seçimde. Ama hükümetin şevkini kırmaya yönelik üsluplar, bunlar olmaz.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder